Gå til innhold

IBM X40, treig paa spill


Anbefalte innlegg

Har en IBM X40 (1,4ghz centrino, 512mb ram, intel extreme 32mb)

 

Proevde nettopp aa spille max payne (originalen), og selv paa laveste opploesning er det umulig aa spille. det flyter greit, bortsett fra ca 1 gang i sekundet henger alt en kort stund, samtidig som det kommer klikkelyd fra hden. virker som om windows proever aa skru av harddisken hver gang den er ferdig med aa skrive til den. finnes det noen maate aa hindre dette paa? bruker vanligvis linux, har flere spill lagt inn der, og aldri vaert borti lignende problem. saa det er hvertfall ikke hardware feil. noen som har noen forslag? alt av stroemsparing paa kontrollpanelet er skrudd av.

 

erik

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
nope, fortsatt samme problemet. men skjoenner ikke at det skal vaere saa noedvendig aa skrive til disk hele tiden? skrive til disken hvert sekund er jo litt droeyt.. er det ikke derfor vi har ram da? nettopp for aa slippe det?

Kan være du har for lite RAM? Husk at skjermkortet benytter av systemminnet.

Lenke til kommentar

At IBM Thinkpad X40 er treig på spill, er ingen overraskelse for meg. Jeg bruker en slik maskin til Word, og selv når jeg bare er i Word, er denne maskinen UTROLIG TREIG til tider. Uvanlig og urimelig lang ventetid på at redigeringer utføres og i det hele tatt. Den tar desstuen lang tid å boote.

 

Har nå funnet ut at jeg må skifte fra X40 til en annen ultrabærbar. Min gamle Vaio TR1MP er for eksempel mye raskere, og P7010 også, for den saks skyld.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...