Gå til innhold

Hver fjerde muslim sympatiserer med terroristene..


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg lurer på hvilket samfunn som er dekadent, jeg. Det er ikke lett å si, siden man ikke kan hevde å ha en fasit-etikk. Dog setter jeg demokrati, likebehandling, osv. høyt. og vil dermed si at jeg synes det er de islamistiske samfunnene som er dekadente.

 

Jeg la også merke til at en viss herremann syntes det var ergerlig at terror ble automatisk koblet til islam. Ja, det er ergerlig, men hvis vi ser på de siste 5 årene, ble det meste (nærmere 100% vil jeg tro) av terror som påvirket oss i vesten utført av ekstrem-muslimer. Det er dette som sitter folk flest friskt i minne, og derfor er det lett å koble (fundamentalistisk) islam = terror.

Lenke til kommentar
Dog setter jeg demokrati, likebehandling, osv. høyt. og vil dermed si at jeg synes det er de islamistiske samfunnene som er dekadente.

Dette er en like god påstand: «Dog setter jeg demokrati, likebehandling, osv. høyt. og vil dermed si at jeg synes det er USAs samfunnen som er dekadent.»

 

Si meg, kjære mann: Tror du det er ytringsfrihet i USA idag? Tror du mange av USAs konservative kristne ønsker muslimer velkommen i en ny verdensordning? Tror du terrorangrepene mot vesten er noe som helst sammenlignet med alle som har dødd i Irak? For ikke å snakke om all den utarmede uranen som ligger spredt rundt der nede og ødelegger irakeres arvestoffer for alltid?

Lenke til kommentar

Si meg, kjære mann: Tror du det er ytringsfrihet i USA idag?

Ja. Hvis du mener noe annet, vennligst dokumenter påstandene.

 

Tror du mange av USAs konservative kristne ønsker muslimer velkommen i en ny verdensordning?

Ja. Hvis du mener noe annet, vennligst dokumenter påstandene.

 

 

Tror du terrorangrepene mot vesten er noe som helst sammenlignet med alle som har dødd i Irak?

Dette handler ikke om antall døde. Dessuten drepte Saddams regime fler.

 

For ikke å snakke om all den utarmede uranen som ligger spredt rundt der nede og ødelegger irakeres arvestoffer for alltid?

Feil. http://www.nt.ntnu.no/users/ystenes/vitenskap/uran/

Lenke til kommentar

Si meg, kjære mann: Tror du det er ytringsfrihet i USA idag?

Ja. Hvis du mener noe annet, vennligst dokumenter påstandene.

Jeg satt for noen uker siden på hotellrommet mitt og så en debatt om USAs aksjoner i Afghanistan og Irak på en av de store TV-kanalene. Det var ikke mye sensur der. Bush-administrasjonen fikk så øra flagret av et par debattanter. Og jublende støtte fra et par av de andre. Mitt klare inntrykk er at du kan si akkurat hva du vil i USA, så lenge du gjør det med klærne på...

 

Men USA har ikke det samme forholdet til redaksjonell uavhengighet. Er eierne av kanalen liberale, er nyhetsviklingen det også. Tilsvarende med konservative kanaler. Du finner i stor grad at nyhetsoppleserne presenterer rene meningsytringer. (Ofte scriptede, ikke sine egne.) Men siden USA har dusinvis av kanaler som representerer alle slags politiske, religiøse og moralske oppfatninger er ikke dette et problem for ytringsfriheten.

 

En helt annen ting er at den jevne amerikaner nok er mer politisk skråsikker enn mange nordmenn, og gjerne holder seg til "sin" kanal. Er du republikaner er ingenting demokratene sier annet enn kommunistpropaganda, det er liten vilje blant folk flest til å se en sak fra to sider. Det har de felles med mange her på forumet! :p :!:

 

Geir :)

Lenke til kommentar
Les her...

Hva synes vi om dette?

Jeg synes Dagbladets ingress er tendensiøs:

 

Hver fjerde britiske muslim sympatiserer med bombemennenes motiver. Integreringen av Storbritannias 1,6 millioner muslimer har sviktet.

Jeg leser tallene som at bare 6% av muslimene i England sympatiserer med terroristenes handlinger. Det er 6% for mye, men det betyr at 94% ikke gjør det. Så er det en større andel som forstår hvorfor de gjør det (Dagbladets egne ord lenger nede), det betyr ikke at de sympatiserer med det.

 

88% sier at de fordømmer bomberrne. 58% er enig med Blair i at deres ideer er "perverse og giftige". Jeg synes de tallene er relativt oppmuntrende faktisk, selv om England i likhet med andre vestlige land har integrasjonsproblemer.

 

Geir :)

Lenke til kommentar

Men hvor mange fordømmer selv om de egentlig synes det som har skjedd er bra? Bombemennene i London var godt intergrerte mennesker i samfunnet, og familien skjønte ikke at de kunne gjøre noe sånt, og at de vill fordømt handlingene hadde det ikke vært de som gjorde det... :roll:

 

Som jeg har sagt før, det er mange Imaner og muslimske ledere som ikke kan si noe annet enn at de fordømmer det, fordi de er under konstant overvåkning av politet.

 

Nå skal det heldigvis sendes ut muslimske ledere som oppfordrer til drap og angrep på de vantro, et eksempel er en som hadde levd på trygd i 20 år. Dette er veldig bra, det handler om landets sikkerhet, ikke rasisme og yttringsfrihet.

Lenke til kommentar

"Sympatiserer" = "forstår hvorfor":

 

Målingen viser at et stort flertall på 88 prosent fordømmer selvmordsbomberne i London. Men seks prosent eller bortimot 100 000 personer av landes 1,6 millioner muslimer mener at selvmordsaksjonene var berettiget.

 

I tillegg kan 24 prosent forstå hvorfor bombemennene sprengte seg i lufta eller prøvde å gjøre det. På spørsmålet om de er enige i statsminister Tony Blairs uttalelse om at selvmordbombernes ideer er «perverse og giftige», svarer 58 prosent at de er enige i statsministerens karakteristikk, mens 28 prosent er uenige.

Lenke til kommentar

Det jeg synes er mest skremmende er dette:

 

"32 prosent av britiske muslimer mener Vestens samfunn er «dekadent og bør ødelegges."

 

At man mener å forstå, har sympatier osv., slikt finner man blant mange ikke-muslimer også. Men at en av tre ønsker å ødelgge det vestlige samfunnet, det skremmer meg ganske mye mer.

Lenke til kommentar
Man sender ikke ut en person fordi han har levd på trygd i 20 år. Man har et velferdssystem som skal hjelp de er økonomiskstilt dårlig. Vet du hvorfor han fikk trygd?

 

Hvis ikke så får du slutte å kritisere han/hun.

Årg, les hva jeg skriver da. En muslimsk leder som oppfordrer til terror og drap på ikke-troende. Og på toppen av det hele har engelske skattabetalere betalt trygden hans i 20 år.

Lenke til kommentar

"Nå skal det heldigvis sendes ut muslimske ledere som oppfordrer til drap og angrep på de vantro, et eksempel er en som hadde levd på trygd i 20 år. Dette er veldig bra, det handler om landets sikkerhet, ikke rasisme og yttringsfrihet

 

Hvorfor skal skattebetalere betale for en drittsekk som vil drepe dem?

 

Årg, les hva jeg skriver da. En muslimsk leder som oppfordrer til terror og drap på ikke-troende. Og på toppen av det hele har engelske skattabetalere betalt trygden hans i 20 år. "

 

Du skriver jo som at å leve på trygd er galt og at det er en av grunnene til at han burde bli sendt ut.

Lenke til kommentar

Heh.. Hva menes med hver fjerdemuslim sympatiserer med bombemennenes motiver ? Jeg forstår godt hvorfor muslimene bombet london og WTC. Ikke fordi de hater vår frihet eller fordi de er barbarer. De vil ha hevn over USA og de som har hjulpet usa med å angripe hjemlandet deres afghanistan. De er heller ikke glad for usa sin støtte til israel som har gjort de til en stormakt i midtøsten. Hater folk som sier at de som utfører selvmordbombing hater friheten vår.

det er feil. hør på lydopptakene til Osama og så skjønner du hvorfor han angriper. Jeg syns ikke det er greit at de bombet uskyldige i london, men jeg kan forstå de. Det har dødd utallige tusen flere afghanere i usa og england sin invasjon av afghanistan. enn den "lille" bombingen i london

Btw jeg er 100%norsk.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...