Gå til innhold

Diverse spørsmål om Thailand


bjaa

Anbefalte innlegg

Hallo

 

 

Til fredag reiser jeg for første gang utenfor Europa, nærmere bestemt til Thailand.

Vi skal reise til Pattaya, som kanskje har et litt frynsete rykte ettersom jeg har hørt?

 

så hvertfall jeg har noen spørsmål å komme med ...

 

Hvordan er det med alkohol og tobakksalg til mindreårige turister? (jeg er 17 år)

Hvordan er priser på ting? hørt det skal være ganske billig der, men HVOR billig?

 

Har fått beskjed om å holde meg unna transvisitter som det visstnok er mye av der, :p Skal vist se etter adamseple og lange fingerer, da det gjerne er de fineste "jentene" som er menn :p Litt nasty, bare litt .. .

 

 

hvordan er maten, er den god?

 

Om noen har noe å si om Thailand/pattaya, gjør det her :)

 

Takker for svar

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har vært i Pattaya (3 år siden nå) og det var den beste ferien jeg noen gang har hatt. Men nå kjenner vi noen som bodde der da, og gjorde ting litt lettere.

 

Billig er det, men det spørs litt hva du kjøper. Klær f.eks er veldig billig, mens diverse elektroniske artikler ikke er så mye billigere. Da jeg var der brukte folk helst kassetter til å høre på musikk, og søsteren min (som bodde der i ett år) sin minidisc var ganske stort.

 

Transvestitter kommer du garantert til å se en del av, men du ser ganske lett at det er menn. For pene er de ikke, men de er ofte veeldig pyntet opp. Et tips er å ikke si noe stygt til slike, folk har visst fått seg en på trynet :wee:

Lenke til kommentar

Var i thailand for....6år siden eller noe og det var en av de beste ferie eg har hatt i utlandet. Prisene er ganske så lave og da spesielt med piratklær. Prutet noen ganger vannvittig agressiv for å skremme vekk selgerne og noen ganger kjøpt ting til en syk pris så eg nærmest fikk dårlig samvitighet. De bryr seg ikke om aldersgrenser der borte. Man kan leie moped/motorsykkel uten å ha lappen.

 

Du ser transvesittene på lang avstand så det skal ikke være noe problem. Bruk donge hvis du ikke klarer å holde deg. :tease:

 

:ermm:

Lenke til kommentar

Maten I Thailand er genial, har aldri vært der personlig men bodde i et bokollektiv sammen med Thailandere og vi spiste ofte sammen, veldig hyggelige var de til en stakkars student/streber :)

 

Har hørt et par historier angående sex kjøp der nede, mye rart som skjer og mange perverse drittsekker som kjøper sex av mindreårige, heldigvis så har mange av disse pedofile jævlene blitt tatt.

Men du bør nok bruke Kondom der nede ja, de fleste Thai Damene har nok fått ganske så mange godsaker mellom beina (kjønnssykdommer) så det er som å spille russisk rulett.

Det beste rådet til deg er heller å sjekke opp ei skandinavisk eller engelsk jente, du er i alle fall på litt tryggere grunn da.

Lenke til kommentar

Ah ,høres ut som dette blir en bra ferie :)

Vi leier en leilighet 5 min med drosje fra Pattaya, så vi er ikke mitt i byen akkuratt.

 

Lurte litt på å leie moped/lettmc ellerno der nede, men mor sier det er mye tull med forsikring der nede om det skulle skje noe :/

Lenke til kommentar

Tror ikke det skal være noe problem å reise der. Etter flodbølgekatastrofen frister det ikke å dra til Thailand. Hadde en nabo som døde der nede.

 

Men, å kjøpe alkohol og tobakk skal ikke være noe problem tror jeg.

Meg og min far skulle ha ett lite eksperement i Spania. Vi gikk ned på butikken, kjøpte gin og noe annet styr, og jeg betalte. Ble ikke stoppet eller noe. Er 15 år.

 

Ikke jeg som drakk det btw. måtte sjekke om det virkelig gikk.

Lenke til kommentar

Stemmer

 

Har ei vennine som reiste ditt i påska, et par måneder etter tsunamien.

Hun sa det virka ikke som om den hadde gjort noe med turismen, hun var på et sted som ble rammet og btw.

 

 

Googlet litt istad, og leste om noen forandringer i Thailand:

 

THAILAND I STORE FORANDRINGER

Skrevet av 'farang', 19.nov.2002, kl.05:40 

 

Kanskje ikke så viktig for mange, men for meg var det en enorm nedtur og se hva som skjedde i Thailand da jeg var der bare for noen uker siden. Jeg har brukt Thailand som mitt absolutte reisemål nå 3-4 ganger i året de siste 7 årene, og det har vært mitt paradis på jord. Men jeg må si det var med stor skuffelse og se hva som nå skjer der. TOTAL røykestopp på alle plasser med aircondition, det være seg restauranter, puber, barer, kaffibarer, ja, alle plasser med aircon..

Samtidig er alle utesteder tvunget til og stenge kl 02.00 om nettene, gjelder også beerbars, gogo barer, discoteker osv osv, dette gjelder 7 dager i uka.

Ikkerøykere og familiefolk ser kanskje ikke dette som noe stort problem, men for slike som meg som liker og ta seg litt for av livets goder, med litt piker vin og sang (i meget moderate mengder, skal være sagt) er ikke noe syk, feit sexturist. Så har dette enorm betyding, for det var midt i mitt opphold der 21okt til 15nov i år denne loven trådte i kraft der. ferien for mitt vedkommende ble forandret fra en avslappende tur, til litt stressende. Ut på gata og røyke mellom halvliterene, likeså i pausene på dansebarene osv. Turen og ta seg en kopp kaffi og lese avisene ble flyttet fra kaffibarene til hotelverandaen osv osv. I alle biler er det også blitt total røykestopp, selv i egne privatbiler!!!!!!

Og verre skal det vist bli, ble informert av lokalbefolkningen der nede, og noen restaranteiere. Rett over nyttår skal det også legges forbud mot røyking ute, i guds frie natur!!!, samt på alle hoteller, også de uten aircondition. De som bryter dette blir ilagt bøter på minimum 2000 baht, ca 400 nok.

Det de holder på med, Thailandske myndigheter nå er , jeg vil kalle det Singapore-isering i landet. Sittende regjering i Thailand er en stor singapore tilhenger, som forguder systemet der.

Thailendere forbannet seg over det som nå skjedde, og frykter at turismen kommer til og rase nedover, noe jeg er overbevist er riktig.

Jeg kommer ikke til og reise dit igjen, kommer uansett til og prøve andre reisemål først.

 

 

Så først nå at det var ganske gammelt stoff, men hvordan er det faktisk med røyking og slikt nå?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...