Gå til innhold

For alle verdens nerder og geeks, les her...


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Au au ! Får vondt i hodet av slike ting.... Men artig er det jo :!:

 

 

Å stjele IP-adresser er illegalt, og jeg vil ikke forklare her hvordan det gjøres.

 

Det hadde nok blitt en meget rar forklaring vil jeg tro... With faries and gnomes and teeny tiny trolls.....

Endret av ASCIWhite
Lenke til kommentar

Det der er så på jordet at det kan ikke være seriøst. Personen er jo tydeligvis datakyndig siden han/hun kan alle "fremmedordene" og forkortelsene, men har bare blanda de fullstendig sammen i en mixmaster. Tviler på at det går an å ta så konsekvent feil. Man lærer datakunnskap ved å lese. Sånt tull står ikke i en eneste bok. Ei heller har man lært sånt tull i praksis.

Lenke til kommentar

En person som kan ord som busser og pipelines har LEST mye om emnet, ikke sant? Med mindre boka/artiklene han/hun har lest er fullstendig på trynet, går det ikke an å ta så mye feil som det der. Evt har hun så fullstendig dårlig hukommelse at hun rett og slett ikke husker noe av det hun har lest, men da ville hun neppe husket alle disse fine dataordene heller. Lukter hoax lang vei, en geek som ville bli et internettfenomen en kort stund, og greide det.

Lenke til kommentar

Må nesten meddele om en mail jeg fikk i dag.

 

"Har lest en artikkel du har skrevet om Ekte nerdehumor. Ville det ikke vært bedre om du hadde skrevet noe du hadde peiling på? For det ser ikke ut til at datamaskiner er ditt sterkeste fag!! For det første hadde vel litt data-historie og hva som brukes/ble brukt av begreper på diverse komponenter ikke vært skadelig å kunne.. hadde det vel? Sånn bare til informasjon så ble faktisk hele kabinettet med innhold kalt for CPU en gang i tiden i enkelte miljøer."

 

Konklusjon: Kaller jeg et hus for et fly, ja da er det korrekt!

 

"Så over til det med busser som du ikke har snøring på hva er.. Jo.. nå skal du høre.. ser du på f.eks. komplett.no og inn på spesifikasjonene til et hovedkort så vil du se noe slik som dette: Maks. databushastighet 800 MHz... (forøvrig så er det som står på sidene relativt rett ang. busser)"

 

Altså: Definisjonen på en buss er hastigheten.

 

"Noe av det eneste jeg kan sette fingeren på når det gjelder "A beginners guide to computer hardware" er dette med RAM selv om noe er sant... fordi dokumenter som man jobber på vil ikke bli skrevet til hardisken men systemspesifikke endringer du gjær på maskinen blir som regel lagret fra minne til hardisken når man slår den av."

 

Skrivefeilene er litt vriene her, men tror det han sier er at dokumenter ikke lagres til harddisk, og at han er enig i det meste som står i denne guiden som er skrevet som en parodi...

 

Hva kan man si? :cry:

Lenke til kommentar

Hva med denne da (hentet fra hjemmesiden til Judy Patch):

 

"25/7/05-UPDATE!!!

 

due to the large amount of emails I have revieved recently (400+) I will no longer be able to read or reply to all of your questions. My apologies for this but as a working mother of 3 I simply do not have the time to fulfill this task....

 

...now for the good news

it seems alot of you are asking for more information on computers, so I have decided to create an interactive CD-rom disc that will be available for order here on this site. One problem will be getting help starting this up, I am seeking help from my sons to help me create the disc before I can begin mass-production."

 

Kanskje vi skal informere de som driver hardware.no, slik at de kan legge inn en større bestilling? :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...