Gå til innhold

Den store Huntertråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Starta nettop en hunter. Kommet til lvl 10 å fått meg pet. Ser at dette er en litt annerledes klasse enn den jeg har spilt mest(rogue).

 

Er det noe jeg helst bør vite, eller ha som hunter?? Macros, addons...osv

6493727[/snapback]

 

 

Det du bør gjøre, er så hele tiden (når du kan) oppdatere skillsa til pet'et ditt. Ikke de du får lært hos trainer, men de du lærer av andre beasts. En fin side til å se dette på finner du her: GoodIntentions

 

Du må også selfvølgelig velge riktig talents. Jeg har valgt markmansship, men vet noen vil si at det er dumt. Når du skal ha gear, kjøp gear med agility, intellect og stamina.

Endret av bjorshol
Lenke til kommentar

Hei, jeg levler en venn sin hunter siden han er grisetreig i lvling og vil bli litt høyere lvl! Det er en lvl 18 Nelf hunter ( heter ikke legolas!!) den er specca beast mastery!.. noen ganger proccer et eller annet som heter Quick Shot! hva er dette? ble ganske nysgjerrig, hva er dette? er ikke et talent ser det ut som:S har ikke så peiling på hunters så jeg ble bare jævlig nysgjerrig!

Lenke til kommentar

hei har en night elf hunter (lvl 43)

 

Jeg har plassert de fleste poengene mine på marksmanship. Fordi det var dette jeg synes var fetest i begynnelsen... men nå i senere tid har jeg begynt å like nærkamp. jeg har ikke tenkt å gi opp bua men jeg har lyst til å bli bedre i nærkamp.

 

Jeg vil være god med bue og god i nærkamp..

 

Grunnen til dette er: jeg spiller på en pvp server.. og hvis jeg møter noen som er sammen lvl som jeg eller et par levler under eller over eier de meg lett.. Fordi: i pve sender jeg pettet in som tanker og motstanderen attacker pettet og jeg kan skyte med bue. Men dette går ikke i pvp, der går motstandern direkte på meg, siden dette er lurest fordi pettet nesten ikke skader han.. Dermed dreper han meg lett..

 

Så er det noen som har en god talent build for en hunter som vil bli bedre i nærkamp?

Endret av Simma89
Lenke til kommentar

Du blir aldri god i nærkamp. Det beste du kan gjøre er å få tak i en feit 2h og trene opp slik at du alltid har topp skill (dvs. hvis du levler opp, bruk våpenet nok til at du går opp 5 nye skillpoeng). Hvis noen så angriper deg, smeller du inn Raptor strike og Wing clip, løper unna og bruker Concussive shot.

 

Putt også ned freezing trap hvis du er i nærheten av noen som du er usikker på om vil angripe eller ikke. Er det en melee-klasse som angriper, skal du ha nok tid til å komme deg på avstand.

 

Men, bare glem nærkamp. Lær deg å kite først som sist.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...