Gå til innhold

Problem ved instalasjon av win ME


Leeson

Anbefalte innlegg

Hallo,

Skulle sette opp Lan hjemme, mellom min, min fars og min søsters pc'er. Jeg kunne ikke instalere drivere til nettverkskortene på pc'ene deres, fordi man trengte win 98 cd'en(de hadde win 98 inne). Win 98 cd var som sunket i jorden så jeg bestemte meg for å instalere win ME på pc'ene deres.

 

Prøvde på min fars pc først.

Pc'en hans har alltid vært full av programmer og tull så jeg rensket opp ved å formatere c: og d:(en partisjon). Så satte jeg biosen til boote fra CDROM. Med win ME cd'en inne startet jeg pc'en og fikk denne erroren:

Boot from ATAPI cdrom : Failure ...

 

Javel tenkte jeg. Så byttet jeg cdrom, fikk samme feil. Deretter bootet jeg fra en win ME startup disk, for så starte instalasjonen fra cdrom'en. Men jeg fant ingen e: .

 

Så nå sitter jeg litt fast, noen som kan hjelpe?

 

Mvh,

Leeson

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ikke for å være usaklig, men jeg vil anb. å ikke innst ME hvis du skal lage nettverk. Det er noe ustabilt herk. Prøv heller å få tak i 98-plata, det er mye bedre. 98 er faktisk et meget godt og stabilt os. Me er det værste jeg har vært borti når det gjelder ustabilitet, det får feil hele tiden i nettverkssammenheng.

Lenke til kommentar

Har far'in scsi eller noe? Sikker på at oppstartsdisken er riktig lagd? Når oppstartsdisken laster seg, står det noe om cd-rom driveren (oti 91-x, aspi eller hva fan det er). Lenge siden jeg har holdt på med ms-tullet nå. Ta mitt råd: legg inn Red Hat e.l og lær deg linux. Det er tingen i nettverk.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...