Gå til innhold

Feil i test av usb 2.0 kabinett


Anbefalte innlegg

I konklusjonen av testen av dette kabinettet blir det påstått at det rommer bare harddisker. DET ER FEIL! Man kan sette inn f.eks cd-brenner, dvd eller annen 51/4" enhet.

Det stemmer at det bråker litt, men hvor vanskelig er det å skru ut 4 skruer slik at det ikke er noe vifte der som bråker.

Første gang jeg har noe dårlig å si om barbara.no, skaff dere alle opplysninger om et produkt før dere anmelder det.

 

 

-owemkvi-

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hva med å teste Datafab sitt HD kabinett for 3.5". Får både med usb2 og firewire i samme pakke. Koster vel litt mer (1300,-), men fint å hatt noe å sammenligne med når det gjelder ytelse (mot de dere har testet). Eller har dere testet flere Zonic?

 

Lerun

Lenke til kommentar

Hei,

 

Datafab er upålitelige folk som ikke klarer å levere. Vi har ventet på et USB 2.0 kabinett fra dem helt siden februar. Det er ventet at vi skal få det kabinettet en gang i august, men jeg tviler. Vi skulle ha vært ute med USB 2.0 tester allerede i vår, men takket være Datafab og diverse andre ble vi nødt til å omskolere testplanen vår og teste andre produkter på markedet. Det er ofte slike ting som bidrar til at vi må gå et par uker uten test. Dette er noe vi prøver å unngå, men vi har nå endelig funnet en måte å unngå dette på.

 

Men det kommer mye spennende fra vår side, når det gjelder ekstern lagring i dagene og ukene som kommer, så følg med.

 

Quote:


Den 2002-07-30 21:22, lerun skrev:

Hva med å teste Datafab sitt HD kabinett for 3.5". Får både med usb2 og firewire i samme pakke. Koster vel litt mer (1300,-), men fint å hatt noe å sammenligne med når det gjelder ytelse (mot de dere har testet). Eller har dere testet flere Zonic?


Lerun


 

_________________

Med vennlig hilsen,

 

Mohammed Sourouri

http://www.barbara.no

 

[ Denne Melding var redigert av: [L]337-Zonic på 2002-07-30 22:05 ]

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-07-31 09:46, owemkvi skrev:

Det blir mer varmeutvikling i kabinettet. Men man kan få kjøpt vifter som ikke utvikler så mye støy hos microplex. Papst vifter er veldig bra...



-owemkvi-


 

 

 

Har du byttet ut viften i ditt kabinett?

 

Er det så mye støy fra kabinettet som artikkelen nevner?

 

tommelomsk

Lenke til kommentar

Jeg har nettopp kjøpt et slikt kabinett fra ITbutikken og syns at denne vurderingen av kabinettet bør revurderes på en skikkelig måte.

Dette kabinettet fortjener ikke en terningskast 2 som dere ved barbara.no har gitt. Det fortjener en bedre skjebne.

 

For det første så har dere/du skrevet feil angående dette med at kabinettet kun ta harddisker av 3,5 størrelse. Dette er blitt nevnt tidligere i tråden. Jeg syns at dere bør endre innholdet av vurderingen, nærmere bestemt konklusjonsdelen(som ennå ikke er endret) så lesere ikke mistforstår hva kabinettet kan brukes til.

 

For det andre er støyen. Jeg personlig syns dere, mildtsagt overdriver støyen på dette kabinettet. Ja, støyen er der, men ikke til den graden som dere beskriver dette i testen deres. Jeg som lesten testen før jeg kjøpte dette kabinettet hadde forventet en stormende støy fra kabinettet men slik var det ei. Jeg har opplevd mye verre støy enn dette, så dette med hørselvern er altfor overdrevet.

 

For det tredje er prisen. Prisen på kabinettet er kun rett under 500 kr hos Itbutikken og det hele kostet meg rundt 600 kr tilsammen med frakt og alt.

 

Når det gjelder innstallasjonen skjønner jeg desverre ikke hva som er galt med å skru fast harddisken/cdrom med skruer. Jeg syns installasjonen kan ikke si å være vanskelig enn å installere hdd/cdrom på et vanlig kabinett.

 

Konklusjon:

Et eksternt kabinett er veldig kjekt å ha, siden det gir så stor frihet enn en vanlig f.eks ekstern harddisk eller cdrom.

Grunnen til jeg svarer på denne tråden er at jeg syns personen(e) som testet dette kabinettet la støyen gikk utover helheten med dette kabinettet, og som sagt var ikke støyen all verden i følge min mening. Når man tester et produkt eller hva som helst så bør man framheve forskjellige sider ved produktet på en oppriktig og korrekt måte så brukere ikke skal ta det feil når han hun skal kjøpe produktet. Når det gjelder dette produktet ser jeg kun bare fordeler og kun små ulemper. For det første så er produktet billig, 600kr inkl frakt. Dette er mye billigere (kanskje dobbelt så billig) enn de fleste andre kabinetter på markedet. Dessuten så kan du bruke harddisker, cdrom, dvd, brenere. Dette er stort pluss som jeg ser at dere mangler å nevne. Mange kabinetter kommer desverre bare med 3,5 støtte eller 2,5. Med dette kabinettet har jeg kunnet koble til min gamle 8x samsungs brenner og maskinen oppdaget det uten problem. Kabinettet har kanskje ikke den mest stilfille designen ute på markedet, men jeg er helt sikkert mange ville ha kjøpt et noe rimeligere kabinett enn andre kabinetter som er penere men dyrere.

Med så mange muligheter til den lave prisen, skjønner jeg desverre ikke hvorfor man kunne klage på et slikt produkt. Jeg var ikke "Desperat" da jeg bestilte dette produktet men jeg var på jakt etter noe billig og som tidfredstiller de formålene jeg har. Og dette produktet har absolutt tidfrestilt meg på alle punkter. Det siste jeg vil nevne er at man gir ikke en konklusjon(tallverdi) på et produkt når man ikke har testet det fult ut, både produktet i seg selv og ytelesen til produktet.

Jeg er en trofast leser på barbara og hardware.no og stoler fult på de testene som utføres her. Men etter en slik test/vurdering begynner jeg å bekymre for kvaliteten på de testene i framtida. Jeg pleier å si til meg selv at, dersom jeg skal gjøre noe så gjør jeg det med sjel og hjertet ellers så kan jeg la det være i fred.

 

Takk for dere tok tid å lese innelegget mitt

 

Nibbana

Lenke til kommentar

Hi...

 

Jeg har datafab sin usb20/firewire kabinettet , kjøpte den fra komplett.Den er liten og bra. Eneste minusen med det at den trekker strøm fra en batteri eliminator , ikke innebygd strømforsyning i selve boksen. Det eneste fordelen med denn løsningen er at selve boksen blir veldig liten , men du er nødt til å få med deg batteri eliminatoren når du skal transportere..

 

Ellers er jeg storfornøyd med produktet.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Finner ikke dette kabinettet hos ITbutikken som noen av dere snakker om:-( Noen som kan poste en link? Har et annet spørsmål også,fungerer Datafab kabinettet ok med XP? Finner kun dette på sidene dems: Support Windows 98, Windows 98 SE, Windows ME ,Windows 2000, and Mac OS 8.6 or later

 

mvh

D S

Lenke til kommentar

Hei,

jeg bruker Datafab-kabinettet og det fungerer utmerket med XP. Popper opp som en ekstra HDD i utforskeren. I tillegg vil jeg nevne at det ikke trenger ekstern strøm når det brukes på FireWire i alle fall. Synes i det hele tatt den fungerer veldig bra, men USB2+FW-versjonen er jo noe dyr da.

 

Mvh

Daniel H.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...