Gå til innhold

oppløsnings problem, hjelp!


Anbefalte innlegg

Har et oppløsning problem, jeg bruker en 17 T lcd skjerm og kjører vanligvis på 1280x1024. Har nylig så smått begynnt å ta opp med fraps slik at jeg vil skifte oppløsning til 1024X768 for best mulig kvalitet.

 

Når jeg gjør det, virker det som jeg bare "zoomer" inn i oppløsningen som gjør at UI osv blir helt skeivt og ikke alt vises engang. Har prøvd UI Scale men funker desverre dårlig.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fordi skjermen din har nativ oppløsning på 1280x1024, vil alle andre oppløsningar berre bli dårleg. Du merkar det spesielt godt i WoW, har eg og merka på min skjerm. Det er fordi skjermen har eit forhåndsbestemt sett pixlar som vil bli benytta uansett, og når du då sett ned oppløysinga di vil skjermen "fake" denne oppløsninga ved å strekke den over ei oppløysing som eigentleg er større.

 

Dette problemet finn du på alle LCD-skjermar, men du merkar det betre på nokon enn på andre, og det varierer frå program til program/spel.

 

Om du filmar i 1024x768 så vil likevel kvaliteten på filmen bli svært god, sida denne "forvrenginga" først skjer når biletet har reist frå grafikk-kortet til skjermen. Det er altså ingenting gale med PCen din.

Lenke til kommentar

Høres helt rett ut det der, men jeg vet en løsning. Slette WDB og WTF (merkelig mappe navn ^^), så vil interface memoryen til blizzard bli slettet.

Og da vil jeg kunne nyte 1024x768 fult ut med normal kvalitet.

 

Men det er så mye styr, men takk for svar uansett :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...