Gå til innhold

Back/Forward knapp på musa i Firefox?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Avslutt drivern i task manager. Da funker knappene i FF. Har MX 1000 selv.

Joda, men da funker ikke musa som den skal???

Musen funker nok som den skal, også uten driver, om du bruker f.eks. Windows XP. Det man f.eks. ikke kan gjøre er å stille den inn optimalt (f.eks. forandre hva hurtigknappene o.l. skal utføre), for det kan hende at driveren også gir flere alternativer i "Mouse Properties". Akkurat der er jeg litt usikker. Jeg har Creative Mouse optical 3000 og man trenger ikke noen driver for å få den til å fungere. Det fulgte også med et program som gir flere alternativer i "Mouse Properties", slik som jeg nevnte ovenfor.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Pæren : Takker for hjelp, min gamle Microsoft Intellimouse Explorer 3.0 er blitt pensjonert grunnet slitasjeskader og hentet med en MX1000 på Elkjøp Karihaugen for 395,- i går. Fant ut at back/forward knappene ikke funket i Opera. Tipset ditt fungerte.

 

Somm tilleggs info om MX1000 og Opera, ved å klikke på scrollehjulet så kan Opera åpne linken i en ny tab i bakgrunnen. Men orginalt så står driveren til Zoom. I Settings sett scrollehjulet til Other og Middle Button. Da fungerer det å trykke på scrollehjulet for å åpne sider i bakgrunnen. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...