Gå til innhold

Problemer Med Radeon 9600xt


Marcelo

Anbefalte innlegg

Hei!

Jeg er inne på et spill som hetter republic commando, spiller det i noen sekunder så slo pc`en seg bare av og andre gangen henget den seg etter en melding som jeg fikk så fikk jeg heller ikke sett skikkelig på før pc`en slo seg av. Vett ikke hva jeg skal gjøre, har nettopp kjøpt meg ny vifte til skjermkortet som skal kjøle ganske bra, så jeg har ikke annelse om hva det kan være

 

EDIT: Når jeg sier at pc`en slår seg av så mener jeg ikke at den går rett av, men akkuratt som om jeg skulle sått av pc`en på windows, akkuratt som om det er et program så slår av pc`en. Har ikke vert borti akkuratt dette før så det hadde vert veldig greit å fått hjelp??

 

Takker for alle svar

 

MVH: Marcelo

Endret av Marcelo
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg hadde akkurat det samme problemet som deg, jeg hadde samme kort som deg også. I mitt tilfelle var det skjemkortet som ikke fungerte som det skal.

Før du gjør noe annet, vil jeg anbefale deg sterkt å prøve med et annet skjermkort.

 

Min pc slo seg også ''av''

I mitt tilfelle var den egentlig ikke av, men skjermkortet klarte ikke å gi skjermen nok signaler. Skjermen ''skrur'' seg av. Jeg klarte ikke å få den tilbake til windows skrivebordet. Skjermkortet døde, men når jeg trykker på reset knappen fungerte alt igjen, men ikke noen spill dog.

 

 

Jeg hadde et Radeon 9600XT 256MB, nå har jeg Sapphire 9800 PRO 128MB.

Lenke til kommentar

Jeg har hatt akkuratt det samme problemet som squabbish. Men så fant jeg ut at viften ikke funket på mitt skjermkort så jeg bestilte ny fra micrplex.no. Den passet ikke men med litt modifisering så fikset jeg det, uansett så burde ikke det være et problem nå siden jeg har en ganske kraftig vifte til skjermkortet.

Jeg har og nettopp kjøpt meg en nytt Cooler master wavemaster kabinnett pluss 3 nye papst vifter og en ganske kraftig cpu kjøler.

 

Kabinett: https://prisguiden.no/vis_produkt.p...roduct_id=14291

Vifter: 3X http://www.microplex.no/rubweb/varer.asp?ARTNR=8412N2GL

Cpu kjøler: http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=306853&cks=PRL

SKjermkort vifte: http://www.microplex.no/rubweb/varer.asp?ARTNR=ARCOLVSATI2

 

 

Jeg er ganske sikker på at jeg har ganske bra kjøling i kabinettet. Jeg har de nyeste Ati catalyst driverne og jeg har en 400watt NorthQ Strømforsyning

 

Det må ver noe så ikke stemmer. Ganske kjipt og ennå ha problemer med skjermkortet etter denne store oppgraderingen for å få bedre kjøling og et roligere system :(

 

 

EDIT: bare for å nevne så har jeg ingen problemer med skjermkortet eller pc`en i det hele tatt når jeg er i windows, då går alt sinnsykt raskt og stabilt. Men når jeg spiller det er då problemet begynner :cry:

Endret av Marcelo
Lenke til kommentar

Nei, jeg øddela ingenting på det, gjorde alt veldig forsiktig når jeg satt det på

 

Her er et bilde med to forskjellig programer som måler temperaturen, bler veldig forvirra av disse to progrmene med forskjellig temperaturer:

 

 

EDIT: Jeg kan ikke skjønne at det ennå kan være så varmt, viften på skjermkortet fungerte ikke og derfor byttet jeg til en ny vifte og i og med at denne skal ver så kraftige så skjønner jeg ikke at problemet fortsetter, hvis grunnen er varme.

post-23-1121098302_thumb.jpg

Endret av Marcelo
Lenke til kommentar

Det må ver noe gale se bilde:

 

 

EDIT:for når jeg ikke hadde den nye viften på så fungerte jo heller ikke standard viften og då lå an på 59 eller mindre tror eg. Uansett så skjenner jeg på kortet og det er faktisk ganske kaldt

post-23-1121100581_thumb.jpg

Endret av Marcelo
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...