Gå til innhold

Dual oppsett. Løst!


Erlendz

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Har satt opp ett lite dual oppsett her hjemme bestående av 2stk 17" skjermer. Den ene er en Hyundai og den andre en Targa. Har valgt dual view oppsett da høyden på skjermene er forskjellige og noe annet ble ekkelt.

 

Grunnen til at jeg ønsker 2 skjermer er hovedsakelig at jeg vil ha Winamp kjørende på skjerm 2 mens jeg gjør andre ting på skjerm 1.

 

Jeg lurer på om det er mulig for meg å spille ett spill på skjerm 1, mens skjerm2 er i windows og viser Winamp? Hvis ja: Hvordan? Slik det er nå starter spillet på skjerm 1, mens skjerm2 blir helt svart mens spillet kjører. Når jeg avslutter spillet er alt tilbake til normalt bortsett fra at begge skjermene plutselig kjører 60hz. :( Har lest dualguiden uten å finne noe svar der.

 

Har forøvrig også enda ett spørsmål: Når jeg ser film på skjerm 1 vises fortsatt taskbaren selv om jeg velger "full screen." Hvorfor?

 

Har ett Gainward 6800LE kort.

 

EDIT: Begge problemene er nå løst. Det viste seg å være en bug av noe slag inne i instillingene. Jeg klarer ikke forklare hva som var galt, men det løste seg da til slutt. :)

Endret av OterOter
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...