Gå til innhold

Min mening om Microsoft


NoLimit_^

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

aaaaahhhhhh.... *sukk*

La Microsoft, Telenor, Hydro, staten, Bin Laban osv who cares... ingenting som vi kan gjør noe med det alikevel, og hvorfor skal vi gjøre noe med det da? Har vi ikke det fint som som vi har det da?? Kan vi ikke slutte å syte og bær seg over at noen tjener penger, de leverer jo tross alt en tjeneste som vi kan velge å bruke eller ikke å bruke, verre er det ikke.

 

Tror ikke barna i Afrika klager over at de sitter med en 386 med hele 16mb ram. Altså, at det finnes andre som har det verre enn oss...

 

Slutt med sytingen eller skaff deg en hobby!!

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-07-28 15:20, Jimmy Pop skrev:

Jeg synes at det er rart at folk som har windows klager på det!


Det er dobbeltmoral, det! Hvis det er så gale med Windows, hvorfor ikke gå over til noe annet?


Jeg liker det! Alle programmene jeg trenger funker i windows, og mitt os krasjer aldri!



 

Enig med deg..

Har brukt microsoft OS siden Windows 3.1 og har egentlig aldri hatt noen vesentlige problemer bortsett fra de brukerfeilene jeg gjorde i starten :smile:

 

Av nyere OS så har Win98 til WinXP vært dønn stabilt hos meg.

Lenke til kommentar

Disse evindelige diskusjonene som går om og om igjen om Microsoft, Telenor og så videre er jeg etterhvert lei av. Det kommer stort sett aldri noe nytt fram, og det er samme leksa som går om og om og om igjen.

 

Derfor oppfordrer jeg brukerne om å finne en gammel tråd der dette er diskutert fra før av - i stedet for å opprette tråd nummer tjuefemten om samme tema.

 

Denne tråden flytter jeg til søppel i off - topic. Ikke for å være drittsekk, men for å markere hva jeg og mange med meg synes om dette. I håp om at brukerne nå kan ta et hint: visse typer diskusjoner er nærmest uønsket på forumet, fordi de har vært diskutert opp og i mente utallige ganger før. Samme situasjonen finner du på NEWS, på grupper for websider. Der er for / imot frames et evindelig, irriterende, tåpelig tema som til stadighet kommer opp igjen. Et søk på google groups kan avdekke MYE stoff om dette.

 

Oppsummering: vi driter i å lage nye tråder der intet nytt kommer for dagen, og holder forumet noenlunde rent for slikt. Må man på død og liv starte en ny tråd av denne typen, gjør man det i "søppel".

 

Mvh. moderator yummy.

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-07-28 14:43, NoLimit_^ skrev:

Jeg ser på Microsoft som et firma som kan virke som det har onde hensikter, akkkurat som imperiumet i star wars, men begge egentlig bare vil ha ro og orden i galaksen...=)


 

Helt latterlig.

 

Vi skal takke microsoft for at vi sitter og skriver på forumet den dag i dag.

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-08-04 13:52, SirHartge skrev:

Vi skal takke microsoft for at vi sitter og skriver på forumet den dag i dag.


 

microsoft har gjort endel bra; men i bunn og grunn har de stjålet så godt som alle sine ideer fra andre. -i tillegg så har de brukt sleipe triks heele veien!

 

anyway.... her er det bare to leire; de blir _aldri_ enige, og folk hopper frem og tilbake.... noen som sammenligner med palestina/israelkonflikten? :roll:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...