Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Kommer ikke i BIOS! Løst.


Anbefalte innlegg

I morrest klarte jeg å miste min gående Thermaltake Volcano 11 vifte ned på pcen. Dvs den datt fra cpu og ned på skjermkortet. For alt jeg vet kan det også hende den var borti hovedkortet (Jeg håper folk ikke henger seg opp i dette og istedet prøver å hjelpe. Vet det var latterlig klumsete gjort.)

 

Vifta ble selvsagt ødelagt, og jeg skrudde av pcen med en gang. Har nå fått ny cpu vifte og kommer inn i windows. Det som derimot ikke fungerer er å komme inn i bios. Når jeg trykker på delete under oppstarten får jeg bare svart skjerm med en blå strek i nedre halvdel av bildet. Så skjer det det ikke noe mer.

 

Det første jeg forsøkte var selvsagt å restarte CMOS. Det hjalp ikke. Det eneste som skjedde da var at cpu ble stillt til 1.1ghz. Samt alle andre settings ble satt til default. Jeg har også prøvd å flashe biosen, men kommer fortsatt ikke inn i BIOS. Har prøvd å montert det meste som monteres kan på nytt, men ingenting fungerer. Har også prøvd ett annet skjermkort.

 

Sitter på:

 

Abit NF7 2.0

Athlon XP 2500+

1024mb Kingstond DDR

Gainward 6800LE

 

Håper virkelig noen kan hjelpe meg. PCen ser ut til å fungere fint bortsett fra at jeg ikke kommer meg i BIOS. Noe jeg må gjøre da jeg nå sitter på 1.1ghz.

 

Håper på svar! Hilsen en fortvilt OterOter. :cry:

 

EDIT: Problemet er nå løst. Fant denne: "the problem is caused by a combination of certain bios's and usually one of the fans that is in your system." Så jeg koblet min nye cpu vifte rett på PSU istedetfor i hovedkortet. Dette løste problemet. :D

 

Jeg hadde tydligvis ikke ødelagt noe da den gamle vifta datt ned. :)

Endret av OterOter
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...