Ni kon Skrevet 29. juni 2005 Del Skrevet 29. juni 2005 Hei alle sammen Nok en av mine søppekposter, men siden jeg har lite å gjøre tenkte jeg å høre med dere og deres tanker rundt ostehøvelen. Jeg ble som alle andre nordmenn oppdratt til å spare, og da spare på pålegg og annet vi hadde på maten. Ostehøvelen var et must i gamledager, slik at osten varte ekstra lenge. Men nå i den senere tid har jeg kuttet ut ostehøvel og skjærer helelr store stykker med kniv. Snakker om oster som Norvegia helt valnlig gulost, og jeg syns smaken er mye mye mer intens. Med tynne skiver forsvinner ostesmaken. Noen som mener det samme? Lenke til kommentar
bortevekk Skrevet 29. juni 2005 Del Skrevet 29. juni 2005 Nok en av mine søppelposter. stemmer!! Syns ostehøvelen gjelder jeg. Lenke til kommentar
darkness| Skrevet 29. juni 2005 Del Skrevet 29. juni 2005 Foretrekker ostehøvel jeg også. Hvis ikke blir skivene for tykke. Pappa hadde nok fint sagt seg enig med deg, dog. Han liker tykke skiver av alt pålegg. Lenke til kommentar
Bruker-33331 Skrevet 29. juni 2005 Del Skrevet 29. juni 2005 Sånn ostehøvel-streng er jo bedre Lenke til kommentar
Ni kon Skrevet 29. juni 2005 Forfatter Del Skrevet 29. juni 2005 tror dere ikke har prøvd en fet kniv og en skikkelig tykk osteskive. Selger ostehøvelen noe særlig i usa og frankrike? Lenke til kommentar
Shikaru Skrevet 29. juni 2005 Del Skrevet 29. juni 2005 Ostehøvel-streng, har vi, men bruker alltid ostehøvel. Om man liker kjukkere lag, kan man da alltids skjære flere osteskiver. Lenke til kommentar
Bruker-33331 Skrevet 29. juni 2005 Del Skrevet 29. juni 2005 Eller modde ostehøvelen. Jeg visste den ville komme.. Lenke til kommentar
Mammuten Skrevet 29. juni 2005 Del Skrevet 29. juni 2005 (endret) Har alltid sett på ostehøvelen som, "Den SKAL skjære osten".. bytte den ut med en kniv? det blir liksom "feil" Nei, ostehøvelen er bare å kaste.. skjærer seg alltid på finger'n/hånda når det begynner og bli lite ost igjen også.. Kan bruke den "strenge'n" isteden.. (spiser bare ost på pizza og toast jeg.. ) EDIT: Hvis osten er for hard, så blir det vanskelig og skjære med den strengen også.. Endret 29. juni 2005 av Mammuten Lenke til kommentar
mushi Skrevet 29. juni 2005 Del Skrevet 29. juni 2005 liker skivet ost jeg, mye lettere Lenke til kommentar
rob|n Skrevet 29. juni 2005 Del Skrevet 29. juni 2005 Tror jeg aldri har skjært ost med annet enn ostehøvvelen. Og jeg liker ikke når pålegget blir for tykkt, osten må ligge i et fint tynt lag over smøret. Så å skjære med kniv tror jeg hadde blitt en katastrofe for sjeva mi Lenke til kommentar
Grundig Skrevet 29. juni 2005 Del Skrevet 29. juni 2005 Tynne osteskiver > Tykke osteskiver Lenke til kommentar
Staalkontroll Skrevet 29. juni 2005 Del Skrevet 29. juni 2005 Sånn ostehøvel-streng er jo bedre En dansk ostehøvel ja Bruker også en slik, skivene blir 3-4 ganger så tykke... Lenke til kommentar
TLZ Skrevet 29. juni 2005 Del Skrevet 29. juni 2005 Tynne osteskiver > Tykke osteskiver Skiggelig tjukk ost er ikke noe bra, med mindre den er smeltet... Lenke til kommentar
Carl M Skrevet 29. juni 2005 Del Skrevet 29. juni 2005 (endret) Lenge siden du har hatt sååå feil øyvind Bare spise ost uten noe annet er for froggies only, dermed basta... ...tannpasta! >< Endret 29. juni 2005 av Carl M Lenke til kommentar
the_fire Skrevet 29. juni 2005 Del Skrevet 29. juni 2005 Liker ostehøvelen til tider. Har litt problemer med at osten ligner holmenkollen (høy på ene siden, lav på andre) men da kutter jeg bare av litt, og så er det bra igjen. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå