Gå til innhold

Filmer ingen liker, utenom deg


miCro

Anbefalte innlegg

Steike, som jeg kommer på filmer jeg liker, som nesten ingen andre rundt meg liker!

(så får jeg jo masse nye poster - yeeey! :wee: )

 

Neste er Van Helsing. Også popcorn-underholdning, men likevel syntes jeg den hadde en virkelig fengende handling. Det eneste jeg kan tenke på som jeg synes er direkte negativt med denne filmen, må være Kate Beckinsale's skuespill. Hennes liksom-øst-europeiske aksent og generelt skuespillet var jo til å spy av, men som Fry (i Futurama) en gang sa, "Hey, when you look this good, you don't have to know anything". Dessuten var kanskje harry-faktoren litt høy til tider, men ser man bort fra dette, er filmen faktisk kjempefornøyelig. Veldig god underholdning. :)

Endret av Hr. Jenssen
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Mener "Van Hellsing" er laaaaangt bedre en "Underworld" (som kom omentrent samtidig). Humoren til han munken er uslåelig, samt glimtet i øyet til Hugh Jackman. Hvorfor "Underworld" fikk oppfølger og i kke "Van Hellsing" skjønner jeg ikke....

Endret av JacEr
Lenke til kommentar
Jeg føler at jeg ikke har nevnt Armageddon i denne tråden. Jeg finner veldig få som har sikkert min filmsmak som også koser seg med denne, eller ser noe i den utenom en hyperpatriotisk effektorgie.

6441907[/snapback]

Jeg digger Armageddon, nå vet jeg ikke om jeg har din filmsmak, men det er ialelfall ikke mange som liker Armageddon.

6450351[/snapback]

 

Det er vel det, men det er få som ser på den som en klassiker. Den var jo en kjempehit da den kom. Hele poenget med denne filmen (så vel som alle andre Brukcheimer-filmer og det meste fra Hollywood ellers), er jo å tjene massevis av penger.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...