Gå til innhold

raske tips til stekinga av kotelett


Åsmund

Anbefalte innlegg

hei jeg har en ikke helt tina kotelett i panna.

Skal jeg sette den på svak varme og bytte side i hytt og pine eller,,,

 

Har dere tips?

kansje litt kryddertips og.

 

edit takker for rakst svar

DIGGER hw.no :love:

 

edit: siste bildet av kotelett

post-63-1119723053_thumb.jpg

Endret av Åsmund
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Legg den i med en gang du tar på platen.. så varmer den seg opp samtidig - også steker du den 2 min på hver side og deretter 5 min på svak varme med en tallerken over.

 

Hvis du tiner den først: Sleng på litt olje på begge sider og krydre med pepper og salt på begge sider. Lagde dette i går (med bernaissaus og poteter.. saaatan så godt!)

 

Du kan eventuelt tine den i mikroen - (2min på hver side - så 5min funker best år den er tint)

 

-Jar

Endret av Jarek
Lenke til kommentar

hehe jeg legger ut ett bilde til. Det blei ikke så godt som når mamma eller pappa lager men ikke så verst.

 

ja,,koteletten blei ikke med,,

 

litt seint nå den er i magen min

 

den eneste måten å vise koteletten på nå er uaktuell :p

post-63-1119729620_thumb.jpg

Endret av Åsmund
Lenke til kommentar

skillingsboller er favoritten min.

mamma baker de. Jeg må vel få oppskriften av ho etterhvert.

 

er du kokk eller noe?

 

eidt: endra på bildet nå ja. :dribble:

 

jeg får finne meg en skillingsbolle i fryseren.

og koke kaffi.

Endret av Åsmund
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...