Gå til innhold

Hva gjør deg annderledes?


jensemil

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Mislykka kjærlighetsliv, fucka forhold til damer, aldri klart å blitt sammen med noen(nesten mange ganger). Klart å fucke det opp rett før fordi jeg var redd.

Er meg selv, gir faan i folk som er frekk mot meg. Har ofte blitt kompis med folk, plutselig har de blitt frekk mot meg, osv.. Ikke mange kompiser jeg har som varer for å si det sånn.

Folk har spredd ett haug av rykter mot meg som er så usann som mulig...

 

Tror at det var alt.

Endret av XzYLsiT
Lenke til kommentar

Jeg er glad i å samle på gamle ting, men det skal ikke bare samles på, det skal brukes. Problemet er bare at det er ikke alle som synes det er like interessant å sitte å se på gamle 16mm undervisningsfilmer sammen med meg. Også tror jeg hele klassen på ungdomsskolen syntes at jeg var litt rar når det gjaldt musikk; både selve musikken og avspillingsutstyret. Det siste halvåret i 10. klasse brukte jeg en 1968-modell Tandberg båndopptaker til å spille musikk i friminuttene, og alle syntes det var helt snålt. Bortsett fra lærerne, da, som syntes det var kult. Hvis noen klagde på musikken, sa jeg bare: "Ja, du får ta med et bånd selv, da...". Også har jeg tispe-fobi (les: totalt uinteressert i jenter), i allefall i følge en i klassen, men han har nok rett.

Jeg kunne sikkert fortsatt i en evighet.

Lenke til kommentar

Jeg drev med sirkus og hockey. Ingen andre i vennekretsen som driver med det. Så er jeg den eneste som hører på metall og går med naglebelte (yeah, real satanic :p).

 

Også er jeg den eneste hvite utlendingen i gjengen. Foreldre fra Wales og Sverige.

Det har både sine bakdeler, og fordeler. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...