Gå til innhold

Mobiado lager telefon av tre(!)


Anbefalte innlegg

Mobileburn skriver om en telefon av Mabiado som er laget av tre.

 

 

Mobilen er bare en fornyelse av en eldre verson.

 

Mobilen har bla;

 

1,3 Mp kamera

blåtann

Ir

MMC minnekort

Radio

 

Mobilen fås i tretyper:

The Professional EM is going to be available in Black with either Cocobolo or Honduran Rosewood accents.

 

Den vil koste rundt 1900 US dollar.

 

Bilde av telefonen

Et til!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Den er jo laget mest for utseendets skyld, og for å være helt ærlig, så synes jeg de har bommet grovt. Tre er i utgangspunktet en god ide, men når treverket ligner på "treet" som en del Chevrolet-stasjonsvogner ble laget med på 80-tallet, blir det litt platt. Derimot om de hadde laget mobil med et lyst lønneaktig treverk, eller kanskje en sexy dyp rød kirsebærfarge, hadde det blitt noe. Dette minner bare om fortiden, og hvis det er noen som hyller den for retro, så er jeg dypt uenig. Dessuten ser knappene ut som fingermakulerer nr. 1

 

Dette er selvfølgelig bare min personlige mening...

 

EDIT: dog skal den ha ros for at de tør å kjøre skruer i treverket, det synes jeg er tøft, og det får det til å se ut som om det virkelig er tre, ikke plast... Og spesifikasjonene er fine, det skal de ha for, en såpass liten produsent.. For å være ærlig, ser jeg gjerne mer til tretelefoner, men jeg vil kanskje aller helst se noen mobiler i norskutvinnet aluminium :love:

Endret av smeboe
Lenke til kommentar

Det planlegges nye deksler utover året. Innen jul skal man få telefonen i eik, furu og edelgran. Det skal også komme en limited edition laget av sammenpresset løv.

 

Forige gang Mobiado lagde en slik telefon var den vel basert på 6230. Fint at de har oppdatert versjon for 6230i. Det er bra at luksustelefoner for en gangs skyld er ordentlig bra inni og ikke bare utenpå. Jeg trodde denne var stor, men ved sammenligning mot 6230i sine mål er det ikke stor forskjell.

 

Prisen på 1900 dollar er dog en del :)

 

ps: Det med dekslene var tull fra min side.

 

edit: Mobileburn skriver 128x128, men den har egentlig 208x208 piksler i skjermen.

Endret av arehei
Lenke til kommentar

Den var da utrolig firkantete og skarp i kantene. Det neste blir vel mobil fra IKEA med alt i tre... Det kunne ha vært stillig hvis det hadde vært gjort slik at det nærmest ble et nytt deksel til en eksisterende type mobil. Jeg ville anta at noe slikt måtte ha vært noe tykkere.

Lenke til kommentar
Den var da utrolig firkantete og skarp i kantene.

Det synes jeg utseendemessig er kanskje det fineste ved denne mobilen. Alle mobiler skal se så strømlinjeformet ut nå, og da blir det etterhvert kjedelig med sånne mobiler. Nei, skal jeg si noe positivt om den prototypen må det være at den har fine og skarpe linjer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...