Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Stereo billig i Sverige?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Utvalg er ikke ensbetydende med kvalitet.

Kvalitet får en som oftest hos entusiaster som satser på få men bra produkter ;)

Sier du at produktene som er der ikke er kvalitet? :hrm:

De holder kvalitet, men merkene hos de forhandlere som jalla listet over selger bare kvalitet, og veileder kundene, istedet for å villede. Og sluttprisen har vel i de fleste tilfeller vært lavere enn sverige.

 

Ett godt eksempel var da jeg selv var på tur i sverige, og jeg bare kikka på noen produkter på tv-boden, så kommer det en bort og spør om jeg trenger hjelp, jeg svarte da at jeg bare sjekket litt priser, hans svar på det var, "den er grei, vi knuser norske priser hver dag". Vel, jeg fant flere cd-spillere 500-1000kr billigere i Norge enn i Sverige, og det var etter jeg hadde pruttet med han.

 

Man kjøper ikke bilstereo hos de store kjedene i Norge om man virkelig skal ha noe skikkelige greier, en selger der er ute etter å selge deg noe, fort og gæli om kundebehandleren skjønner at du tviler litt. Om det betyr at han må selge deg en cd-spiller til 1490,- istedet for en til 5990,- så kommer han til å presse på for å få ett salg.

 

Entusiaster er mer ute etter at DU skal bli fornøyd annet enn at sjefen i butikken skal bli fornøyd fordi man fikk litt høyere omsetning.

Stort sett alle firmaene Jalla listet over her er drevet av entusiaster på deltid, de har derfor mulighet til å yte bra service, og komme med gode priser.

 

Utvalgene er også ofte større enn hva du kan se på sidene, men det du finner der er skikkelige greier.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...