Gå til innhold

DVD Shrink - CSC (error)


Anbefalte innlegg

Får opp error når jeg skal kopiere "Hitch". Skjønner ikke helt hva det kommer av. Men uansett, jeg har brukt DVD Decrypter for å få filmen inn på hdd, men hvordan får jeg "dratt" disse filene inn i DVD Shrink slik at dette programmet kan shrinke dem og brenne dem over? (eller nero som brenner da, men det skjer i DVD Shrink). Evt. finns det andre programmer som shrinker filmen før jeg kan bruke Nero til å brenne den på disk?

 

På forhånd takk :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ingen som vet? det står overflødnings error eller noe... Virker som om det er en type beskyttelse, men da har jeg prøvd DVD encrypter og får kopiert dem inn på disk helt fint. Men hvordan skal jeg få komprimert dem inn på en DVD 5 plate? Filene kom jo fra en dvd 9 plate... Forslag noen?

Lenke til kommentar
Får opp error når jeg skal kopiere "Hitch". Skjønner ikke helt hva det kommer av. Men uansett, jeg har brukt DVD Decrypter for å få filmen inn på hdd

På forhånd takk :)

Hvorfor har du egentlig gjort det?

Jeg brukte smartripper før i gamle dager for å lage kopi til HD. Og når jeg skal åpne en av disse filmene med DVDshrink så får jeg error. Er ikke sikker men, tror det har noe med måten man kopierte filmen med.

Hvis du kan bør du bruke kun DVDshrink, spesielt hvis du velger 0% komprimering. Det for å slippe kluss ved senere anledninger.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...