Gå til innhold

Problem med lydkort(Creative sb audigy 2 ZS)


Anbefalte innlegg

Fikk i dag det nye lydkortet mitt av pcutstyr(bulk) og jeg lurer på hvordan jeg får dette til å virke har tatt av det innebygde lydkortet i bios og innstalert driver.

Er ganske grønn på dette så trenger nok masse hjelp

Endret av Mott
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hva har skjermkortet med lydkortet du kjøpte deg? Lydkortet er bare å sette inn i pci sokkelen mens datamaskinen er av, når du starter så instalerer du de medfølgende driverne å kobler høytalerne i lydkortet, da burde dette funke. Skjermkortet trenger ikke å deaktiveres fordi om du skal sette i lydkort ;)

Lenke til kommentar

har selv installert det lyd kortet for ikke så lenge siden selv. og jeg møtte ikke på så mange hinder, men du fikk med en cd med drivere og annen software ikke sant? det skal i såfall ligge noen programmer på den cd'en prøv å installer noen av de du. det funket for meg. Greit nok at de er rimelig ubrukelig, men hvis det er det som skal til for at det skal funke så er det vel det som må gjøres!

 

Og hvilken av utgangene på kortet bruker du? selvom du er ganske grønn så regner jeg med du har funnet den riktige!

Lenke til kommentar

I run/kjør skriver du "mmsys.cpl"

Beveg deg så over til tabben som heter "Audio".

Velg så det nye kortet under "Default device" under playback og gjerne også recording.

Du trenger ikke deaktivere det innebygde lydkortet og dersom du både har høytalere og headset kan det være kjekt å f.eks høre spill på headsettet samtidig som du spiller musikk på høytalerene.

 

Dersom kortet ikke er tilgjengelig i mmsys.cpl bør du kjøre "devmgmt.msc" å se om kortet er installert uten problemer. Som viper44 sier bør du se etter gule spørsmålstegn eller "unknown audio device". Dersom du finner "unknown audio device" har du sannsynligvis ikke installert driveren enda.

Lenke til kommentar
Detter er sikkert ikke lov men er det ingen som har peiling på om hva som er gale?

Nei det er det ikke. Ulovlig bumping kan medføre at poster slettes eller at tråden stenges.

 

Bumping er posting i gamle tråder, slik at de skal komme lengre opp på lister over de siste postede meldingene. Dette blir gjort av enkelte, og slike meldinger inneholder ofte bare "*bump*". Dette vil i første forsøk bli slettet, men hvis brukeren fortsetter bumpingen kan stenging av tråder og advarsler bli brukt. En har likevel lov til å svare på sine egne tråder, dersom en har ny informasjon å komme med. Bumps av typen ”*bump*” tillates i den grad at det går minimum 24 timer mellom hver slik post og maksimalt to stykker sammenlagt.

 

Trådstarter og andre bes legge seg dette på minne!

 

Geir :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...