Gå til innhold

Bilde av niese som savner dukken sin


Anbefalte innlegg

Tok et bilde av niesen min i dag da jeg passet litt på henne i bursdagsselskapet til faren min. Hun kastet dukken over gjerdet for å kunne hente den (så noen andre gjøre det med en ball), og jeg øynet muligheten til å ta et bilde siden jeg gikk rundt med et kamera i hånden.

 

Har justert lysstyrke og kontrast i photoshop, samt croppet litt.

 

Hva synes dere?

 

isabelle_1.jpg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takk for tilbakemeldinger. :)

 

TheDarkListener, er enig i at trærne og huset kan trekke for mye oppmerksomhet bort. Men, jeg har ikke noen særlig peiling på det tekniske ved kamera, mest fordi jeg bare har et eldre kamera. Det jeg brukte der var svogeren min sitt.

 

Admin'c, det er et grønt plastikgjerde, ja.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Hei,

Kommer litt sent inn med kommentar grunnet ferie. Men dette synes jeg er svært så bra.

Super dramatikk som du har fått gjengitt bra. Kan ikke se at verken det ene eller det andre skaper "uryddigheter". Tvert i mot så virker både hus og trær som det helt naturligste bakgrunnsmotiv i denne sammenheng. Dersom du hadde benyttet noe større blenderåpning ville huset i bakgrunnen blitt mere uskarpt. Det ville kanskje forsterket fokus på jenta ved gjerdet ennå mere.

Lenke til kommentar
Takk, takk. :)

 

Hadde jeg ennå bare hatt no peiling på det tekniske ved kamera. :p

Tja,

Det er vel liten tvil om at du får mere nytte/glede av fotograferingen dersom du bruker litt tid på å lese/lære litt om hvordan kameraet fungerer. Brukerveiledninga til kameraet ditt inneholder helt sikkert masse info som også er GENERELL info for ALL type fotografering. Bruk av eksponeringstid blenderåpning og zooming er det man må kunne kalle essensiell viten for å kontrollere fotomoroa...

Ta deg noen minutter med å studere disse temaene. Det får du mye nytte av etter hvert :thumbup:

Lenke til kommentar

Det kamera jeg brukte der var ikke mitt kamera, så jeg har ikke satt meg noe inn i det. Det frister med et nytt kamera til meg selv, sånn at jeg kan sette meg litt inn i ting med kamera. Bare fra jeg startet på medielinje har jeg blitt MYE mer oppmerksom på komposisjon og slikt (vel, man bør jo bli det :p) og det er blitt mye mer morsomt å ta bilder og slikt, men uten noe særlig utstyr privat blir det ikke så lett å få til noe utenom skole.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...