Øyh Skrevet 9. mai 2006 Del Skrevet 9. mai 2006 har jobbet deltid på rema i vel et år nå, og i kassen er det ikke mye som for tiden til å gå. jeg pleier å snakke med pensjonistene år det ikke er kø. noen av de har mye artig på lager 6031479[/snapback] Alternativt kan du jo gjøre som J0rn, og ta deg en tur på do og nappe litt i løken? Lenke til kommentar
Selle Skrevet 12. mai 2006 Del Skrevet 12. mai 2006 Har opså nettopp fått jobb i butikk. Jobber på mega. Vi har de "moderne" kasseapparatene, som teller pengene, veksler osv av seg selv, utrolig greit. Vi har også Et bra system på maskinene, så du sliåpper å slå opp i boka, har du glemt koden for bananer, trykker du på en knapp, og skriver "babaner" på et trastatur, og koden kommer opp. Jeg synes egentlig ikke frukten er noe stort problem, men bakevarer er noe dritt. Lenke til kommentar
Peterman Skrevet 12. mai 2006 Del Skrevet 12. mai 2006 Tsk tsk.. Dere som sliter med å huske PLU-koder på fire siffer vet ikke hvor bra dere har det. Jeg jobber endel med banktransaksjoner og kan godt over hundre kontonummer på elve siffer i hodet. Lenke til kommentar
cheese doodles Skrevet 1. november 2007 Del Skrevet 1. november 2007 (endret) Tsk tsk.. Dere som sliter med å huske PLU-koder på fire siffer vet ikke hvor bra dere har det. Jeg jobber endel med banktransaksjoner og kan godt over hundre kontonummer på elve siffer i hodet. Uhh, tough guy :-) Endret 1. november 2007 av sleif Lenke til kommentar
Kenny McCormick Skrevet 1. november 2007 Del Skrevet 1. november 2007 Jippi! Fått jobb! Jeg skal sitte mest i kassa... Noen tips som gjør jobben lettere for meg? Urettferdig, har spurt mange plasser her jeg bor, men får ikke jobb noen plass Ingen som trenger folk Lenke til kommentar
Sangesland Skrevet 1. november 2007 Del Skrevet 1. november 2007 PLU-koder: 5714: Sitroner 5730: Bananer 5516: Agurk 5506: Blomkål 5512: Broccoli 5526: Rød paprika 5528: Gul paprika 5529: Oransje paprika 5530: Grønn paprika 5743: Nektariner i kurv 5300: Mango osvosvosv Kassa er noe herk, rett og slett. Er der man får alle klagene fra gjerrigknarkene som skriker ut når pakken med stearinlys går inn til 26,90 i steden for 26,40, som stod på hyllen. hehe, ser noen jobber på coop Har selv jobbet på prix, har sittet min del i kassa. ikke akkurat en drømmejobb. Kunder som er hat: De som går på sosialen - Var ei som ikke visste hvor mange peng ho hadde på kortet, gikk fra ca. 750 i total sum og ned til 250 ved å fjerne 1 og 1 vare, og hun testa kortet for hver gang. Til slutt gav hun opp. kjerring. tok vel 10 min. Utlendinger - Gjerringe, kanke norsk, lukter til tider...... Gamle - Insisterer på å betale alt med småpenger, betaler med sjekkhefte, skal ha ut 1000 totalt - ikke 1000 ekstra(stress med all den helvetes vekslinga), de er GJERRIGE, de hører ingeting, de er demente, faen.......listen er lang! Men det er også noen visse lyspunkter. Er til tider veldig masse hyggelige og morsomme kunder, og en del pene damer Lenke til kommentar
TWA Skrevet 1. november 2007 Del Skrevet 1. november 2007 (endret) Spar (Norgesgruppen): 4311 banan 4316 agurk 4258 moreller 4033 sitron 4050 kiwi 4929 nøttemix 9009 smågodt 4924 mandler 707 frøbrød osv forbehold om feil, har ikke jobbet siden i sommer sitter minst mulig i kassa, men det kan være ok av og til. greiest om det er akkurat så få/mange kunder at man slipper å gå rundt for å rydde i butikken mellom hver kunde. Endret 1. november 2007 av TWA Lenke til kommentar
Chasseur Skrevet 4. november 2007 Del Skrevet 4. november 2007 Jobber litt i kassa, litt som låseansvarlig og litt på "gølvet". Trives egentlig veldig godt i jobben min på Kiwi. Nå har jeg ett veldig godt arbeidsmiljø med en butikksjef som er rundt 23 og hyggelige medarbeidere. Men trikset er som mange andre sier her, vær hyggelig mot alle kundene. Nå er jeg kamerat med diverse DJer, kebabsjappe eiere og pizzasjappe folk, noe som skaffer meg en del greie ting. Ingenting slår gratis øl på byen ;-), eller gratis kebab på vei hjem fra byen. Eller en DJ fra Jamaica som sier "Yo man, you drinkin jamaican beer man! Thats my country man", han høres jo ut som Bob Marley. Nei, jeg liker jobben min, og har ingen planer å slutte med det første. Men det kan bli slitsomt i lengden, jobbet 60% ved siden av vk2 påbygg i noen uker, det ble lite søvn, mye jobb og lange dager, men verdt det. Lenke til kommentar
CELINE3 Skrevet 22. november 2013 Del Skrevet 22. november 2013 Hei! Er under opplæring på rimi, og føler meg veldig usikker på om jeg gjør en god nok jobb til å få jobben. Har du/dere med erfaring noen gode råd til en nybegynner i kassa på rimi? Er det vanlig at man husker rutinene og PLU kodene gangske fort? Hvor lang tid tok det ca. før det ble en vane for dere? Og det er ikke tilfeldigvis noen som har PLU kodene for rimi så jeg kan øve på de hjemme? Hadde satt utrolig stor pris på om noen kunne lagt ut de mest vanlige kodene, og ikke minst hadde kundene blitt mer fornøyd Håper noen av dere kan svare på dette! Vil gjerne gjøre en god jobb Lenke til kommentar
FuckLife_JustKidding Skrevet 24. november 2013 Del Skrevet 24. november 2013 Chillax, det er stress i starten, men det går fort over. Etterhvert kommer du inn i det, og det er da du begynner å hate jobben din. Det blir bare verre og verre, tro meg! Noen koder fra hukommelsen: Banan: 4011Agurk: 4315 Poteter: 4073 Potet Søt: 4091 Epler rød: 4016 Epler grønne: 4017 Epler norske: 4204 Lime: 4048 Brokkoli: 4349 Reker: 785 Smågodt: 480Nøtter: 490 Pærer: 4278Tomater: 4064 Kålrot: 4747 Hodekål: 3050 Klementiner: 4055 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå