Gå til innhold

Umulig å få god rank etter BG kom?


Anbefalte innlegg

Ble skikkelig skuffa når jeg logga på idag, og så at jeg hadde gått opp fra Rank 5 til bare Rank 6. Med 5000 kills, 57000cp last week, og standing 30 på serveren så hadde jeg håpa på Rank 7.

 

Så etter battlegrounds kom, så må du kjøre PvP 12 timer daglig, 7 dager i uka for å gå opp 1 rank. Og gå opp 2 ranks kan du bare glemme. Synes dette systemet er helt ødelagt.

Endret av apollox
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+1242

Er det slik at man må "konnkurere" med andre på din side(alliance/horde) om hvem som kan gå opp i rank eller får alle gå opp i rank uavhengig av hverandre?

Lenke til kommentar

Med min pala som er i lvl 60 nå :yes: hadde jeg håpet på master serg. i dag. BLir ikke mye PVPing på alts, men denne uka hadde jeg virkelig stått på for å få litt CP og hadde da fått 11 k noe som er helt greit. men neida fortsatt sergeant mens den stuten av en mage jeg har ble knigt liuetnant med 21 k CP :dribble:

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+1242

Men for guds skyld svar på spørsmålet mitt da! :p

Er det slik at man må konkurrere for å gå opp i rank eller er det individuelt? (uavhengig av hvor mye cp de andre i horde/alliance får)

Lenke til kommentar
Men for guds skyld svar på spørsmålet mitt da! :p

Er det slik at man må konkurrere for å gå opp i rank eller er det individuelt? (uavhengig av hvor mye cp de andre i horde/alliance får)

Ja det er desverre det(Twilight Hammer e forferdelig sånn sett). 69k CP og standing 112 på meg. Advanca bare fra 4 -> 5 :no:

Lenke til kommentar

man konkurrerer. det er bare ett gitt antall plasser til hver rank, og man må derfor ha mer CP enn de andre for å oppnå den ranken...

 

Jeg er meget enig i problemstillingen, dette systemet fører til at ingen "casual" spillere kan håpe på å oppnå rank i systemet, noe Blizzard hadde stor tro på at skulle være tilfellet...

 

Slik jeg trodde det skulle bli, så ble ranks oppdatert 1 gang i uka, og CP's sletta etter 1 uke (i.e. man jobber 1 uke for å oppnå rank X, også får man beholde den i 1 uke, samme hva man gjør, før rank blir resetta.. man kan da velge å ikke spille, og "floate" på den ranken man har midlertidig, eller jobbe like hardt for å beholde rank'en(eller stige i systemet)...) På denne måten ville ALLE som spillte ha mulighet til å oppnå høy ranking i systemet, også dem som kanskje nettopp har blitt lvl 60 (i forhold til dem som kjøpte det ved release og har grinda på lvl 60 i 2-3 mnder...)

 

Men akk ja, slik ble det ikke... Vurderer nesten å slutte helt, ettersom jeg omtrent bare får spillt i helgene... Da lurer jeg på om jeg går for ett annet mmorpg som har mer non-combat relatert materiale... (og jeg kan tro at det er flere som tenker som meg: "urk, jeg har jo ikke kjangs i helsikke å oppnå noe lvl i PvP... kan likegodt slutte", så det taper bare blizzard på... mitt system, slik jeg tror de fleste trodde det skulle bli er VELDIG nybegynnervennlig...)

Endret av MrLee
Lenke til kommentar

ikke misforstå, PvP er gøy nok det. Men for de aller fleste "normale" spillere vil det være poengløst å PvP'e med formål å gjøre rank...

 

Det blir som PvP FØR honour patch kom omtrent, utenom at man kan få noen quest rewards for Battlegrounds quest...

Endret av MrLee
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...