Gå til innhold

Obs! Mariero kutter ned på dataavdelingen sin :-(


Anbefalte innlegg

Dette er sikkert gammelt nytt for dere andre, men siden jeg bare har vært her i 1 uke etter at jeg kom hjem fra ferien min, tar jeg denne saken opp.

 

Tok turen innom Obs! Mariero sist lørdag for å se på sidedør m/vindu samt støydempningsmatter til mitt Chieftec Alu midi-kabinett. Observerte da at butikken var under ombygging. Og til min skrekk så jeg at alle kabinettene var tatt vekk, samt at det var arrangert et slags "ryddesalg" på alle spesialkomponentene (runde IDE-kabler, thumbscrews, casebadger osv.). Spurte betjeningen om hva som foregikk, og de sa at de "ikke fikk lov" til å ha spesialkomponenter (som ellers må bestilles hos f.eks Microplex).

 

Jeg er skikkelig skuffet over avgjørelsen til ledelsen i Obs! Mariero - dette er et hån mot alle oss datainteresserte her i Stavanger-området.

 

Til slutt, noen som vet om det er andre steder i Stavanger-distriktet man kan få kjøpt spesialkomponenter? Liker ikke å betale 112 kr i porto for en ordre på f.eks 30 kr...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nei nei nei,, f@en dah! Var der ute sikkert en gang i uka å kjøpte vifter og masse annet digg. Så her om dagen det var ombygging på gang. Pokker at det skulle forsvinne...

 

Under en samtale med serad på løkkeveien ble det sagt: En cpu kan godt ligge på 60'c. Fant ut det ikke nytta snakke mer om bedre cpu vifte der inne nei! :grin::roll:

Lenke til kommentar

va nettopp på OBS handla med noen flere runde kabler, men de skal jo få inn masse nytt mente han jeg snakket med hvertfall, men de måtte bare få organisert hyllene. "ledelsen" hadde vist tenkt seg om slik at det fremdeles vil bli ett godt utvalg av ting og tang :grin:

Lenke til kommentar

Folo: Det høres supert ut...håper bare nå at de tar inn GF4-kjøleren til ThermalTake..!

 

Insane: Når man bestiller varer på postordre, må man betale både porto og eksp. gebyr, noe som pleier å ligge på ca. 112 kr der jeg bor. Jeg mener Posten tar overbetalt for tjenestene sine, akkurat som Telenor...

Lenke til kommentar

Insane: Jeg mener Posten tar overbetalt for tjenestene sine, akkurat som Telenor...

 

Og jeg er hjertens enig. Det er jo helt sykt å måtte betale først 60 kr for embalasje og frakt i seg selv PLUSS 60 kr TIL i oppkravsgebyr! Kanskje greit når innholdet koster flerfoldige hundrelapper, men ikke når frakten blir mange ganger høyere enn verdien på selve pakka.

 

Og forresten: Den prisen der er det jeg har betalt når jeg har bestilt hos Microplex.

Lenke til kommentar

ja, det hadde en del igjen av as3, og så fikk jeg meg en Volcano 7+, men det blir nok ikke før i september eller noe at de skulle finne ut hvordan det blir, jeg er ikke helt sikker, hmm hvorfor har jeg ikke fått meg jobb på OBS tidligere, da kunne jeg jo fått alt dette til innkjøpspris :grin:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...