Gå til innhold

SMS-varsling ved svar på innlegg


Ville du brukt SMS-varsling?  

133 stemmer

  1. 1. Ville du brukt SMS-varsling?

    • Ja
      39
    • Nei
      74
    • Spørs (utdyp gjerne)
      20


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tja, jeg ville gitt opp mot 1 krone pr melding for å ha dette valget. Ikke på ALLE "Mine innlegg" selvfølgelig, men muligheten for å abonnere på enkelte innlegg som er viktige for meg. Og da ikke en sms pr. innlegg, men en for det første innlegget etter forrige besøk i tråden.

 

Men kostnadene for å drifte dette overstiger vel inntektene..

Lenke til kommentar

Det hadde vært en god idè spør dere meg :)

 

Er ikke alle som har tid til å vente til det kommer svar på en ny post f.eks...

 

Tenkte faktisk på det når jeg holdt på å skru litt tidligere ;)

Hadde vært greit å bare kunne løpe inn, sjekke det nye innlegget hvis det omhandler i mitt tilfelle hjelp til bil da...

 

God idè, men kostnadene blir vel ikke lave ved et sånt prosjekt...

Hva med en prøvetid?

Lenke til kommentar

Hvis dette er noe som mange nok kunne tenke seg å bruke så vil vi vurdere om vi skal implementere et slikt system. Hvordan et slikt system skal fungere er noe som vi vil planlegge mer først da, men det vil ikke bli vanskelig å få det til å bli ganske så dynamisk for hver enkelt bruker.

 

Og vi bør nok kunne få til en grei pris på et slikt system, slik at det ikke blir avskrekkene. (2kr per sms f.eks..)

Lenke til kommentar

Vel, SMS og mail er to helt forskjellige ting (forskjellig teknologi).

 

Flott at du ser positivt på dette forslaget Ueland. Angående pris på SMS: forsøk å få til en god avtale med et selskap som leverer SMS-varsling, for eksempel med reklame for firmaet på HW-nettverket.

Å lage en egen tjeneste (altså at medlingene ikke går gjennom en tredjepart), vil vel være relativt kostbart og innviklet, med tanke på at det sannsynligvis skal en del konsensjoner ol. til for å få tillatelse til det.

Lenke til kommentar

To ting jeg lurer på:

 

Når jeg sitter ved pc'n mottar jeg varsliger på mail. Hvorfor skal jeg motta varslinger på sms når jeg ikke har mulighet til å sjekke forumet? For er jeg ved en pc holder det vel med mail? Er sikkert noen som er uenige i det, men spørs om det er mange nok?

 

Og så lurer jeg fælt på hvorfor - dersom dette er en utrolig god ide som vil gå med overskudd og allting - jeg ikke har sett denne featuren ved andre fora. Hvis det er en kjempeide ville det vel vært implementert i andre fora? Kanskje bare jeg som har vært lite utenfor lille Norge :)

Lenke til kommentar

Angående det første du sier fjartan: Slik jeg ser det, så er SMS-varsling først og fremst et tilbud til brukere av forumet som ikke nødvendigvis er her daglig, men som gjerne vil vite om noen har svart på en tråd de har opprettet.

Jeg er her mye, men vil allikevel sette pris på en slik tjeneste, ettersom jeg ofte glemmer å svare på tråder som jeg egentlig burde være aktive i (i mitt tilfelle, for eksempel "Diskuter artikler (Programmer.no/Hardware.no)").

 

Angående det andre: Tjenesten i seg selv må ikke nødvedigvis gå med overskudd, men allikevel tror jeg at HW-nettverket vil tjene på dette. Dette gjør det lett å følge med på forumet uten å være tilstede ved hverken en datamaskin eller på HW-forumet. Dermed tror jeg at forumet vil få mere fornøyde brukere, og dermed flere brukere. Og som vi alle vet, flere brukere er lik mer reklameinntekter. ;)

Endret av @kd
Lenke til kommentar

Det har skjedd at jeg har lagt ut spørsmål her på forumet, men ikke har hatt

mulighet til å sitte foran PC'n og sjekke hele kvelden.

 

Så har noen kommet med et oppfølgnings-spørsmål som jeg først har oppdaget en time senere. Hadde vært greit å ha muligheten til å gi denne personen (som tross alt tar seg bryet med å hjelpe) et raskt svar.

 

En SMS-tjeneste jeg snakker om burde være slik at når man starter eller svarer på et innlegg, kan man i tillegg trykke på en knapp dersom man ønsker å få melding på mobil når noen svarer på innlegget ditt.

 

Det bør også være tilsvarende enkelt å deaktivere tjenesten.

 

Jeg er villig til å betale et par kroner for hver melding. Nå vet jeg at mobiloperatørene tar seg meget godt betalt, så om dette er en tjeneste som er lønnsom, må forbli et spørsmål om økonomi.

Lenke til kommentar

Som Durabont sier, så burde det være da kanskje være en knapp under avatar eller lignende, som du bare trykke av/på..

Litt kjipt om du bruker f.eks 2 kroner hver gang dufår meld, men sitter på data'n... (da kan du jo få en liten boks som bare sier i fra nederst til høyre ;) )

 

Hva med å kanskje få det nye innlegget på SMS da? Som en tillegstjeneste til varsling?

Vet det fort overstiger 160tegnsgrensa, men hvis dette skjer per MMS, så kan de jo være en del lengre ;)

Lenke til kommentar

Er egentlig særdeles enkelt å implementere sms-varsling. Er bare en linje kode som skal slenges på der e-postvarslingen blir sendt ut. Koster hw.no ca 34 øre per SMS. Hvordan brukerne skal betale blir kanskje vanskeligere. Enkleste løsningen blir vel egentlig et abonnement som koster så og så mye.

Lenke til kommentar
  • 1 år senere...

Dette er en veldig gammel søk og kall meg gjerne en bumper =/

 

Men nå som vi har IPB 2.0 hvor man kan velge varslingstype (en gang om dagen, en gang i uken osv.) vil det jo være enklere enn før og implementere denne muligheten.

 

Jeg støtter hvertfall enda opp om dette og ser gjerne at vi kunne fått et nytt svar fra f.eks Ueland, eller forumstyret om det kan være aktuelt og fortsette diskusjon rundt pris og evt. ha diverse avstemninger. :)

 

Nå som mobilnettet er såpass utbredt og mobilene stadig blir forbedret og slikt kan man jo faktisk lese litt på forumet fra mobilen så det er jo enda mer aktuelt.

Endret av The Strategy-player
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Vel før en avstemming om dette hadde det jo vært interessant å først vite eventuelle prisforslag rundt det og hva som kan være aktuelt noe jeg påpekte jeg ville vite i mitt forrige innlegg. Vil gjerne ha mer diskusjon rundt det før en poll kan bli sett på som relevant.

 

Selvfølgelig må vi jo også se på hvor mye trafikk dette vil forårsake og andre negative aspekter og veie de opp mot de positive.

Endret av The Strategy-player
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...