Gå til innhold

Den store tromme-tråden


figure_02

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Og forresten, to låter jeg vurderer å spille til privatist-eksamen hovedinstrument til neste år (VK2, jeg går allmennfag men kan være greit å ha med seg):

 

 

Har øvd inn begge. Elendig lyd på begge videoene, uheldigvis :\ og ikke helt den store tromminga på den siste. Noen av dere har sikkert vært borti begge :)

Endret av reeeeg
Lenke til kommentar

Oh, rart. Er iallfall Dennis Chambers - So You Say (låt av John Scofield), og Dave Weckl - Island Magic. Videoene er egentlig håpløse, så hvis du er interessert kan du da laste ned låtene ellerno :)

Hvis du trenger materiale til å jobbe med hos trommelæreren din, så anbefaler jeg de to der iallfall!

Lenke til kommentar

Har tenkt A selge dobbel-pedalen min, siden jeg ikke bruker den i dt hele tatt. Det er en Pearl et-eller-annet. Har vaert inne pA hjemmesiden deres, men finner ikke den jeg har.. :S

 

Tror jeg kjopte den for 3000, sA tenkte jeg skulle selge den til 1500. Er det en rimelig pris til en som foreslo 2000?( Har ikke lyst A selge altfor dyrt, siden det er en kompis som kansje skal kjope )

Lenke til kommentar

Her var det jammen dødt :p

 

Anyway, jeg var i Svergie i går, og henta opp Premier Artist Birch settet og Paiste cymbalene, det stemmer, med en gang jeg så/hørte dem der vi stod utafor en jernbanestasjon i Karlstad ble jeg helt betatt! For noen sinnsyke cymbaler! Så jeg kjøpte dem, og angrer ikke! Favoritten er nok 22" Power Riden, er sinnsyk stikkedefinisjon og klar fin lyd i den, og bjella er høy! Var engstelig for at 14" crashen og hatsa skulle være for jazzy, men tvert imot, crashen låter like "høyt/kraftig" som en 16" crash imo, og den funker helt flott, hatsa er forsåvidt ikke akkurat "metal" hats, men jeg digger lyden! Funker flott alt sammen.

 

Når det kommer til settet var førsteintrykket da jeg så det; finishen, ganske annerledes enn bå bilde, treverket skimtes igjennom mye bedre. Lyden er også knall, bedre enn på det meste jeg har spilt, selv med orginale "Everplay" skinn, som jeg seff skal bytte ut, er første gang jeg har en 22" basstromme, så jeg er ikke så vant med høyden på settet ennå, men blir det sikkert. :)

 

Legger ikke bilder av settet ut før jeg får de nye skinna, men kan sikkert fikse noen av cymbalene, skal jobbe i morra frem til torsdag tho, så er ikke sikkert.

Endret av figure_02
Lenke til kommentar

De skadene som er på ProCussion 5045BLK på sound1.no til tilbud nå, er det bare utseende skader eller vil det påvirke lyden eller lett bli helt ubrukelig? Går ikke ann å direktlinke til sound1.no pga frames så gå på trommer og nederst på nytt på nett.

 

Edit: Nå leste jeg dette da: Dette er en ubetydelig skade, og vil ikke ha noe å si for spillingen.

 

Men ser settet noe tess ut?

Endret av skate4life
Lenke til kommentar

Jeg ville holdt meg unna det settet selv, nybegynner eller ikke. Stor sjanse for at ting går i stykker på det settet rimelig fort, trommer bør tross alt tåle litt juling, og ytterst få av de no-name settene takler det. Ville heller sett etter brukt sett hvis kravet er så billig som mulig. Se etter kjente merker som Pearl, Tama, Sonor, Premier osv. Man kan nok finne dårlige brukte sett blant de og, men sjansen er mye mindre enn med ukjente/no-name merker.

 

Btw, har lagt ut noen nye bilder av Sonor settet mitt nå, vet ikke om jeg orker legge ut alt på nytt igjen i denne tråden, men de ligger her: http://www.pearldrummersforum.com/showthread.php?t=150075

12" er litt feil plassert ettersom jeg var litt kjapt ute etter å ta bilder etter jeg hadde skifta skinn, normalt sett har jeg den nærmere gulvtammen, så det går mer "ergonomisk" buet nedover (tammene)... Kjempefornøyd med Aquarian Response 2 skinnene! Bortsett fra at den kvelte litt lyden i 8", tror jeg heller skal prøve et 1-lags skinn på den. Men på alle de andre tammene låt de sinnsykt bra, anbefales! Kraftig lyd men allikevel deilig tone :)

Lenke til kommentar

Det er greit nok, men ville allikevel sett etter noe bedre brukt. Enklere å selge disse igjen seinere er det også, ikke så stort verditap i forhold til "ProCussion"... Og hender ofte man kan finne et brukt Tama Swingstar f.eks, for 3-4000. Det er hva jeg ville gjort i alle fall.

http://www.finn.no/finn/bap/object?finnkod...ot=2683&page=16 For eksempel. Kan sikkert prutes ned litt og.

Endret av ZprMario
Lenke til kommentar

Og her ble det visst stille igjen?

 

Passer vel å komme med noen bilder da, fikk skarptromme og hi-hat stativ i dag! Tama John Tempesta Signatur, 14x7 2mm Brass med brushed nickle finish/hw + Pearl H-2000 Eliminator HH-stativ.

Fantastisk gode begge to, skarptromma veier mye, og låter MYE! :D . Sinnsyk kraftig sak, men låter godt også til å spille lavt med. Tror faktisk det er nærmeste jeg kommer Bell Brass uten å skaffe "the real deal". Er i alle fall kjempefornøyd, gitaristen skal få problemer med å overdøve denna :)

 

Eliminator hi-haten var også fantastisk god, veldig godt kjøp. Og tar seg da godt ut sammen med Elim. pedalene også :).

post-15605-1155664507_thumb.jpg

post-15605-1155664525_thumb.jpg

post-15605-1155664532_thumb.jpg

post-15605-1155664584_thumb.jpg

post-15605-1155664598_thumb.jpg

post-15605-1155664627_thumb.jpg

post-15605-1155664646_thumb.jpg

Endret av ZprMario
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...