Gå til innhold

[GTA]Hvilken radiostasjon på SA er best?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Hører meg igjennom en og en kanal jeg - du skal ikke spille så mange timene før låtene kommer ommat og ommat. Men det er klart at det må litt tøff rap til når du ruller igjennom da hood med homiesene baki bilen for å ta kål på noen ;)

 

Ble veldig fort lei av radio X (muligens fordi jeg har omtrent alle låtene på CD fra før). Ellers er det moro at de har vært flinke til å plukke ut en håndfull originallåter på et par av stasjonene som har blitt enten har blitt samplet av andre artister senere eller covret og blitt mer kjent enn originalversjonen.

 

Er også svak for han rave-tyskeren - morsom fyr :) Tøft av dem å ta med en såpass 'ukul' sjanger som country, det står det respekt av - mye bra er det på den stasjonen også.

 

Tydelig at det ligger en del jobb bak soundtrackene/radiostasjonene selv om de umiddelbart ikke virker like gjennomført som i Vice City. De har jo heldigvis - helt bevisst antar jeg - styrt unna en god del opplagte 'nummer 1 hit'er' som allerede er ødelagt og oppbrukt av ymse samleplater (noen blemmer er det jo innimellom dog..) slik at det faktisk er en god del låter som man ikke har hørt 100 ganger før selv om man var opptatt av musikk på 90-tallet.

Endret av Shimano
Lenke til kommentar

San Fierro Underground Radio!

 

SF-UArrrr! Mit Hans Oberland!

"We need a leader, I am that leader, I am now your leader, take me to your leader!"

 

Ingenting slår vill tysk raveradio.

 

Ellers trives jeg med fengende låter fra Bounce og Mastersounds, K-Rose ved lange, ensartede oppdrag, og Radio Los Santos og Playback når man virkelig skal få den 90-talls-gangstafølelsen.

Endret av HolgerLudvigsen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...