Gå til innhold

Gainward Geforce 6800GT + vannblokk ?


Anbefalte innlegg

Har kjøpt meg en Zalman Resorator siden jeg trodde dette skulle være et av de enkleste kjølesettene å montere.

Kjøpte også med Zalman GPU block, men denne har akkurat litt for store skruer til at disse passer på skjermkortet. Finnes det en alternativ vannblokk, som både kjøler bedre og passer på Gainward Geforce 6800GT (PCI-Ex) ?

Vil dette evt. passe i Zalman-settet ?

 

På forhånd takk for tips

LT^

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Har snakket med Komplett og den enkleste løsningen blir visstnok å kjøpe en annen gpu-blokk AC NexXxoS NVXP-2 og å kjøpe slange som passer til denne. Jeg må da lime slangene fast i hverandre siden dimensjonene er forskjellig  :hmm:

Den blokken kommer uten nipler, Kjøp noen nipler som passer gjenngene på blokka og slangen til zalman (5/16" = 8mm)

Endret av MagE
Lenke til kommentar

Takk for tipset. Zalman har visstnok forskjellige slangedimensjoner fra alle andre produsenter. Jeg klarer ikke å finne noen nipler til gpu-blokken som passer i hvert fall.

Ifølge "vannkjølingsmannen" på Komplett skulle det gå greit å bruke superlim og 2-5 cm overlapp. Må gjøres i en fei dog for limet tørker fort :scared:

Lenke til kommentar
SUPER LIM !

 

herregud. at en fra en så seriøs å bra bedrift anbefaler å lime slangene fast til blokka med superlim er helt latterlig spør du meg.

super lim har ingen tettende fungsjon. du ber om lekasjer vil jeg vertfall si vis du limer slangen.

Ingen tettende funksjon er vel å ta litt vel hardt i, det finnes da en haug av forskjellige typer superlim, sikkert noen som er vannfaste også. Dessuten er det ikke snakk om å lime fast slangene til selve kjøleblokka, men å skjøte 2 forskjellige dimensjoner av slange, så vidt jeg kan skjønner iallefall.

Lenke til kommentar

men synes det hørtes svørt amatør aktig ut fra en komplett annsatt å anebafe superlim.

vertfall nor jeg hører superlim så tenker jeg på små tuper med lim så tørker på 20 secunder elns å tviler på at di er vannfaste.

kan vell ikke være noe vanskeligere å anbefale en overgang heller da.

Lenke til kommentar

Ja, det stemmer at jeg skal skjøte slangene med superlim og ikke lime dem til selve blokken.

Synes også selv dette hørtes litt småskummelt ut, men overganger kan visstnok ikke benyttes siden den ene slangen er "myk" og den andre ikke er det. Jeg venter fremdeles på blokken og den ekstra slangen som er "ubekreftet levert" til komplett i dag den 17/6.

Konstaterer samtidig at skjermkortet mitt har gått ned 200 kr i pris uten at jeg har fått testet det en gang .. litt irriterende det.

Forhåpentligvis får jeg sakene levert rett over helgen. Tenker det blir en tur på Clas Ohlson for å kjøpe lim og kanskje litt tape (?) for å sikre skjøtene.

Lenke til kommentar

Toddy:

Hvor bra funker gpu-blokken da ? Overklokker du noe, og hva er temp ?

De originale skruene er jo litt annerledes enn dem som kommer med GWB1. De har kun gjenger på enden og er ellers utstyrt med fjæring. Synes GWB1 virker veldig puslete i forhold til elementet som kommer med kortet originalt, og dette var medvirkende til at jeg bestilte ny blokk istf. å se etter andre løsninger på montering.

Nå ser det ikke ut til at Komplett får inn blokken min i dag, og jeg har antikorrosjon med i samme bestillingen. Er nesten fristet til å slette hele bestillingen og kjøpe meg litt frostvæske i steden.

Lenke til kommentar
Gjest Slettes-xwByZdFZ

jeg dro bare på jernia å kjøpte 2mm skruer (de som fulgte med var 3mm) å brukte de istedet. funker som få no på mitt gainward ultra.

Lenke til kommentar

Yus :w00t: Da har maskinen gått siden i går kveld og foreløpig ingen lekkasjer.

Kjører foreløpig kun NOS overklokking av cpu på auto. Kjører litt filnedlasting og slikt og cpu temp er for øyeblikket 47C, mens "MB Temperature" er 38C.

GPU-temp er 56C. Hvor Asus Probe tar MB-tempen fra vet jeg ikke men antar det er chipset. I så fall fungerer jo kjølingen utmerket.

 

Det som var litt knotete med GPU-blokken var at den kom uten manual. Denne ligger på Aquacomputers hjemmesider, men kun på tysk (!)

Flaks for meg at jeg kan tysk :thumbdown:

Endret av LT^
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...