Gå til innhold

Bli med på PES4 Online!


Anbefalte innlegg

Hallo!

 

Har sett at det er flere her inne på forumet som liker Pro Evolution Soccer serien. Som sikkert noen har fått med seg har PES4 på PC en multiplayer del. Multiplayer delen er opprinnelig svært laber. Dette da man må kunne IP adressen til han/hun man ønsker å spille mot. Noe som gjør det vanskelig å finne motstandere.

 

Dette er kanskje gammelt nytt, men det finnes en IRC klient som er laget spesielt til dette formålet. PES4 Online kobler deg opp mot quakenet der du kan velge mellom flere ulike PES rom. Inne i disse rommene kan du finne motstanderen din. Det er også mulig å delta på turneringer av ulike slag.

 

p4o2screeny.jpg

 

Du kan velge "host game" og vente på at motstandererne skal joine deg. Du kan også joine en annens server, eller du kan velge en bestemt bruker og utfordre han/hun. Det hele fungerer vanvittig godt i praksis og når du f.eks har funnet en å spille med blir alt ordnet automatisk. PES4 startes og ip'en til motstanderen er automatisk skrevet inn (med mindre du selv hoster.)

 

På Europa rommet som jeg pleier være på er det svært mange brukere. Det er svært lett å finne seg en motstander.

 

Her er det en guide til hvordan det hele foregår. Alt blir tatt opp nøye steg for steg.

 

Er det noen som driver og spiller Pro Evolution Soccer online? Hvis ja hva kaller du deg? Hadde vært morstomt hvis folk herifra med PES4 ble med. Vi kunne jo kanskje arrangert en aldri så liten HW liga, eller noe i den duren hvis vi er mange nok. :) Kåret forumets beste PES4 spiller. :w00t:

 

Er det noe du lurer på så bare spør. Skal forsøke å hjelpe så godt jeg kan. Heter forresten [No]qweac på Europa PES4 kanalen.

Endret av qweac
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...