Gå til innhold

Smartmovie-problem mm. - Telefonen restarter seg


Anbefalte innlegg

Når jeg starter Smartmovie, så kommer jeg ikke inn på programmet, telefonen bare restarter seg. Noen som har vært borti dette før eller som vet hva som kan være galt? Jeg har demo'en. Telefonen jeg har er Siemens SX1 og minnekortet TwonMOS 512 MB. Jeg har lagt inn SmartMovie på minnekortet, men codecen tror jeg ligger på telefonen, jeg fikk ihvertfall ikke spørsmål om hvor jeg ville installere codecen.

 

Endelig fått meg til å kjøpe minnekort, så funker ikke programmet som var hovedårsaken til at jeg kjøpte minnekort. Frustrerende.

 

 

 

Edit 1

En annen ting som irreterer meg. Jeg bestemte meg for å slette alle meldingene mine, hvilken grunn er uvisst. Jeg får slettet alle utenom en melding, denne meldingen ligger da inne på en mappe som jeg heller ikke får slettet. Jeg fikk slettet 49 av 50 meldinger på denne mappen, men ikke denne ene. Når jeg prøver å slette den så restarter telefonen seg. Litt irreterende.

 

Edit 2

Skulle nettopp ta backup av telefonen, men fikk ikke til å ta backup av c driven, bare minnekortet. Bør jeg vurdere en formatering av c:? Hva vil da skje med programmene jeg har lagt inn på minnekortet?

Endret av cizz
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...