Gå til innhold

Battlestar Galactica - Alle sesonger - Generell diskusjon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
Ja tenkte det samme. Hvorfor har ikke dette skjedd før? Hva er det som gjør de fem spesiellle så de kan skaffe avkom og ikke de andre?

 

 

 

Var det ikke kjærleik som var den magiske faktoren?

 

Ellers fikk jo også Athena unge, så jeg vet ikke helt.

 

Det jeg ikke skjønner er hvilken rettning dette tar med tanke på at det er Caprica Six. Hun er jo Baltar sin.

 

 

Lenke til kommentar

Episode 9 blir sendt tirsdag kveld i England. Ihvertfall i følge forsiden på Battlestar Wiki, og det stemte jo med den forrige episoden.

 

 

Jeg lurer på hvem som som manipulerer hvem, Tigh eller Caprica-6? Håper vi får se reaksjonene til resten av F4 på at Tigh skal bli pappa..

 

Lenke til kommentar

Dessverre så blir det ikke sendt episode 9 på Sky i dag. Den er utsatt en uke, så det blir å vente til lørdag og US-visningen på Sci-Fi . Jeg sjekket programmet til Sky One og de hadde sesongavslutningen til LOST i kveld. Vel, tre ekstra dager går det vel an å overleve...

Lenke til kommentar

Om Athena:

 

Hadde ikke Athena replikken "It doesn't work like that.", en eller annen gang i sesong 2? Akkurat den linja hørtes så kjent ut når de snakket om hvordan hybriden fungerer og gjorde at jeg straks syntes det var noe rart ved denne 8. Hva bør hun kalles forresten? Athena #2? Noen bedre forslag?

 

 

edit:

 

Yep, det stemte med replikken (Home, del 1). Når Roslin sier til Athena (da Sharon) at hun sikkert sender alt de sier tilbake til cylonene, så svarer hun: "It doesn't work like that. I'm not wired in!" Spol fram til 18 minutter.

 

Endret av Volturi
Lenke til kommentar

Glimrende episode! Fantastisk slag, selv om de møtte svært lite motstand, tatt i betraktning at det var minst to fiendtlige base-ships der. Likte også biten med Baltar, samt det faktum at denne episoden virkelig bringer serien nærmere en slutt enn noen episode har gjort på lenge. Mye som ble avgjort da de sprengte den huben, og fikk med seg Diana.

Lenke til kommentar
Neste episode er den siste i år. Da blir det pause til i Januar 2009. Og fra traileren å dømme blir det bra, veldig bra.

 

Så akkurat traileren for neste episode selv. Regner med en knall episode, antagligvis med en gigantisk cliffhanger på slutten som vi må vente til neste år med å se avsluttning på...

Lenke til kommentar

Jeg håper at vi får se Hode-6 i neste episode. Det er lenge siden sist hun var med (episode 4?). Det blir liksom ikke helt det samme uten Tricia Helfer i den røde kjolen. Hun er sikkert blitt et offer for den stramme historien og dermed blitt kuttet ut.

 

Eller... kanskje Cylonguden synes at Baltar er blitt stor gutt og greier seg på egen hånd nå.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...