Gå til innhold

Når kopien er bedre enn originalen (CD med kopibeskyttelse..


Anbefalte innlegg

Den nyeste plata til Oasis skal i føge platekompaniet ha en såkalt kopisperre som nevnt ovenfor eller er det bruekersperre? Har spilt den av på vanlig cd-spiller og i cd-romen uten noe merkbart, men har ennå ikke kopiert den. når merker jeg denne sperren hvis det i det hele tatt er sperre på den, det står jo compact disc på den da :smile:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ringens herre plata er litt rar, du kan ikke spille den i winamp eller mediaplayer, emn du kan rippe den med f.eks mediaplayer

(det er en link til en internettside på cd (spesielt for de som har kjøpt cden)

 

spesi løsning, men jeg fikk rippet den for å spille musikk på pcen

Lenke til kommentar

Enig i alt deres sier, og spesielt den personen som nevnte at plateselskapene heller vil skrike og hoie over piratkopiering, enn faktisk å gå i seg selv å prøve og lage noe nyskapende for kunden.

 

Hvorfor kunne man ikke laget et attraktivt cover/boks på utgivelsene med t-shirts eller plakater el., eller legge med annet tillegsmaterialet som gjør bruksverdien på produktet høyere for kunden?

 

Mye vil ha mer...

Lenke til kommentar
  • 7 måneder senere...

helt ening...istedet for å foreta litt selvransakelse, prøver de å skuffe problemene deres over på oss...

 

Herregud, når de regner ut hvor mye de har tapt på nedlastet musikk, regner dem selvfølgelig med at hver person som har lastet ned en musikk fil ville ha kjøpt den hvis det ikke var mulig å laste den ned...yeah right!

Lenke til kommentar
I fare for å bryte retningslinjene vil jeg bare si at jeg kommer til konsekvent å laste ned alle cder jeg vil ha som man må kjøpe med kopibeskyttelse. Og jeg oppfordrer alle til å gjøre det samme. En liten grad av sivil ulydighet er denne saken verd imho.

Sivil ulydighet...? Det er jo ikke forbudt å laste ned musikk fra nettet. Ifølge hw.no sine rettningslinjer er det forbudt å snakke om det, men norsk lov nekter ingen å laste ned musikk. Det som er forbudt er å gjøre musikk tilgjengelig for almennheten.

 

Det vil si at hvis du ikke sharer på KaZaA, men bare downloader, kan du ikke bli dømt for noe som helst. Bortsett fra sex med mindreårige...

 

Hvis du har hatt det da.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...