Gå til innhold

Meleevåpen til hunter, endgame


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Mornings..

 

Jeg driver nå og prøver å få tak i et sverd i Dyre Maul, som King Gordok dropper.. Det er et 2h Sword husker ikke damage, men 1% chanse of crit of +60 attack power..

 

Er ikke sikker på om Dawn`s Edge er, eller jeg vet ikke.. Det er ingen på min server some lager dem, så det må bli sverdet til King Gordok.

 

Jeg skal få det sverdet etter jobben :thumbup:

Lenke til kommentar

Strenght? Det er vel ikke no sånt på den så vidt jeg husker..

Bare de +60 attack power øker range range attack også..

 

Mere dmg output på 2h enn dual wield.. Uanstett så er det her en av de beste våpna en Hunter kan bruke.. Det er ikke så mange våpen en Hunter kan rolle på..

 

Så ligg unna våpnet mitt Warriors, dere finner alltid bedre

Lenke til kommentar
selv om et sverd er dritbra til hunter, men har litt strenght er det bare å kaste?

 

EDIT denne var ræva må jeg si... strength jo..

Altså, den øksa eide! Litt rask til å være 2h, men herre..1% critchance for hunters= 58 agi..Den hadde evig bra stats ettetr min mening. Barbarous er bra. Prøver å få meg Dal'rend (ihvertfall main hand) for det har finfin damage+1%crit..Dal'rend er forresten de sverdene hunters starter med på quest'serverne.

Lenke til kommentar
Du skal ikke se for mye på hva de starter og ikke starter med på test-server smile2.gif

 

Har hørt at Barbarous er noe av det beste til hunter end-game jeg, men jeg vet ikke smile2.gif

Det er sant, men jeg synes uansett at en hunter har like mye rett på Dal'rend som noen andre(gidder ikke gå nærmere inn på den krangelen). Men Dal'rend settet tilsvarer 100+ agi (115?) for en hunter, og jeg trenger både crit% og attack power(=dps) på PvP serveren min. Jeg bruker kun sverd til å komme meg ut av melee combat, slik at jeg kan gjøre meg nytte av de 2% crit chance og 50 attack power :). Så en hunter roller pga stats, og rogues pga damage(og crit chance, men en hunter får mer agi ut av det). (sånn sett er jo main handen overlegen for en rogue, og jeg passer gladelig til fordel for en sword specca rogue på den.).

 

Men for min del så får dette vente til etter jeg har full beaststalker :p . DA har jeg min fulle rett til å skaffe meg optimale melee weapons.

 

Natta :)

Lenke til kommentar

Ok, enig. Den gir jo ikke dodgechance, så du har helt rett. MEN likefullt legges det til min meget verdifulle critchance(jo høyere jo bedre..) og sånt sett så tilsvarer 1% critchance 58 agility(er over 50, guildet sier 58). Og hvis jeg mirakuløst nok får tak i settet, da skal jeg bruke det til evig tid^^. Dette er end-game sett for både rogue og hunter.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...