lokeland Skrevet 26. mai 2005 Del Skrevet 26. mai 2005 asad: Så da hadde du ikke greid å bake snus med tunga inni kjeften, som jeg gjør? ;P Lenke til kommentar
Feh Skrevet 26. mai 2005 Forfatter Del Skrevet 26. mai 2005 Får snus i kjeften bare av å prøve å legge en ferdig bakt opp i leppa med tunga jeg Lenke til kommentar
riktig Skrevet 26. mai 2005 Del Skrevet 26. mai 2005 Ser ikke noe poeng i å bake snusen. Legger oppi løst og dytter på plass med tunga. Harde klumper får jeg bare sår av. Lenke til kommentar
flodhest Skrevet 26. mai 2005 Del Skrevet 26. mai 2005 Sår er kos da. Digg når det svir. *sado* Lenke til kommentar
riktig Skrevet 26. mai 2005 Del Skrevet 26. mai 2005 Sår er kos da. Digg når det svir. *sado* Jeg skal gi deg sår jeg..komme til Onkel Slem Lenke til kommentar
flodhest Skrevet 26. mai 2005 Del Skrevet 26. mai 2005 Nei...ikke lærpisken denne gangen, alt annet enn den! on topic: sitter med en pris fra Skruf nå. Er digg etter x-antall pannekaker. Lenke til kommentar
Feh Skrevet 26. mai 2005 Forfatter Del Skrevet 26. mai 2005 Skrufen har så genial konsistens. Skikkelig seig og fæl så den er veldig lett og bake, samt at den ikke blir en steinhard klump som lager sår. Kan snuse en pakke eller to av Skruf uten å få antydning til irritasjon i overleppa engang. Leppa mi sin værste fiende er Göteborgs Rapé. Har en prismaster i skapet, men har aldri fått helt dreisen på den, noen som veit hvordan den egentlig skal brukes? Lenke til kommentar
Bogan Skrevet 26. mai 2005 Del Skrevet 26. mai 2005 Skrufen har så genial konsistens. Skikkelig seig og fæl så den er veldig lett og bake, samt at den ikke blir en steinhard klump som lager sår. Kan snuse en pakke eller to av Skruf uten å få antydning til irritasjon i overleppa engang. Leppa mi sin værste fiende er Göteborgs Rapé. Har en prismaster i skapet, men har aldri fått helt dreisen på den, noen som veit hvordan den egentlig skal brukes? legg littmotstand på den press den ned i boksen slik at den skyveren pressees ut, men gi litt motstand så den blir fyllt og hardt. Du fyller den enkelt bare ved å dytte den ned i boksen. Pass på så du får syllt det hardt. Legg så prismastern underleppa og skyv den sakte vekk mens du klemmer ut prisen som blir liggende igjen.. Kjøpt en sånn en gang og da var det bruksanvisning med.. Uansett er det ike noe man gidder brauke bedre lære seg bake... Eller kanskje at man skal slutte før man begynner??? Lenke til kommentar
lokeland Skrevet 26. mai 2005 Del Skrevet 26. mai 2005 Ser ikke noe poeng i å bake snusen. Legger oppi løst og dytter på plass med tunga. Harde klumper får jeg bare sår av. Samme som meg og det er bare best! =D Lenke til kommentar
Feh Skrevet 26. mai 2005 Forfatter Del Skrevet 26. mai 2005 Har begynnt og kan bake, er bare det at jeg er i 60% av tilfellene misfornøyd med bakingen min (har bakt et halvt år). Det er spesielt kjipt hvis jeg driter med ut med bakinga og ikke finner ut før etterpå og kanskje sitter på kino eller no. Men en kamerat lærte meg et "triks" som jeg har slutta med, har blitt bedre etter det. Har også begynnt å snuse på siden, og heller lage korte, tjukke preller som ligger fint ved siden av strengen, er bare at det ser ufattelig dumt ut Lenke til kommentar
King_Yngvar Skrevet 27. mai 2005 Del Skrevet 27. mai 2005 Problemet er at de nesten alltid brekker på midten! Da baker du dem for lange og tynne... [______] = brekk, [___] funker Lenke til kommentar
SintBrus Skrevet 27. mai 2005 Del Skrevet 27. mai 2005 (endret) Hvis snusen allerede er blitt for tørr (svenskehandelsnus) så bruker jeg å skjære en tynn agurkskive eller en halv drue og legge den oppå snusen. Da trekker saften fra agurken nedi snusen, og blir fuktigere. Endret 27. mai 2005 av SintBrus Lenke til kommentar
asad Skrevet 27. mai 2005 Del Skrevet 27. mai 2005 Hvis snusen allerede er blitt for tørr (svenskehandelsnus) så bruker jeg å skjære en tynn agurkskive eller en halv drue og legge den oppå snusen. Da trekker saften fra agurken nedi snusen, og blir fuktigere. Eller du kan spytte oppi boksen Lenke til kommentar
DigitaL BlasteR Skrevet 27. mai 2005 Del Skrevet 27. mai 2005 Petterøe's Blå er sinnsykt enkel å bake, og den anbefales på det sterkeste til de som suger i å bake. Har en god trening i å bake med Petterøe's så har blitt god til å bake generelt . Dessuten er den digg, peppermynte smak Lenke til kommentar
King_Yngvar Skrevet 29. mai 2005 Del Skrevet 29. mai 2005 Eller du kan spytte oppi boksen Tja, snusen er nesten alltid tørr på Svalbard så her spyttes det for harde livet. Lenke til kommentar
Propaganda Skrevet 29. mai 2005 Del Skrevet 29. mai 2005 Så lenge du har stokken i fryser'n,så holder den seg forsåvidt fersk..har snus som har liggi over 6 mnd,og som fortsatt funker..... jeg er døds dårlig på å bake,får nesten alltid sånne ''sukkertopper'',sånn som du pynter kaka med ... holder med til hamsterbleiene jeg... Lenke til kommentar
Feh Skrevet 29. mai 2005 Forfatter Del Skrevet 29. mai 2005 Sukkertopper haha. Har prøvd å bytte om litt på fingrene, og nå blir resultatet faktisk ganske bra... Skruf kan ligge varmt i over 2 uker før den får antydning til tørr Jeg brukte opp resten (1/4) av en Skruf boks jeg hadde liggende i går. Den var kjøpt faktisk så langt tilbake som russetiden, og det var da 2 uker siden i går. Like fin Lenke til kommentar
Mister Karl Skrevet 29. mai 2005 Del Skrevet 29. mai 2005 (endret) Har du en sylinder, bør den nok gå i frysern, evt ta ut en to-tre dåser og legge de i kjøleskapet ettersom de skal brukes innen to uker uansett. Baking bør du droppe. Mye bedre å ta "rett-oppi-pris", dvs klemme den litt sammen i kanten på dåsa og dytte den opp i leppa. Da legger den løse snusen seg perfekt rundt alt du har der oppe, og du kjenner at det presser fra alle kanter (mmm) Dessuten er jeg av den oppfatning at en steinhard tønne vil slite\etse av\bort båndet oppe i leppa raskere. Denne prosessen tror jeg går litt saktere med rett oppi pris.. Endret 29. mai 2005 av Knut.ea Lenke til kommentar
Rykende_Kaffe Skrevet 30. mai 2005 Del Skrevet 30. mai 2005 Har merket at jeg i det siste har fått noen bemerkninger på at jeg snuser "bleie", og ikke bake. Noen sier det er homo og kjerring.. Hva synes dere? jeg synes at de som sier det må være hjernedøde sopere (beklager utrykket) det blir like idiotisk som å si: haha du røyker ferdis og ikke rulings, homo kjærring. f.eks Lenke til kommentar
asad Skrevet 30. mai 2005 Del Skrevet 30. mai 2005 Har merket at jeg i det siste har fått noen bemerkninger på at jeg snuser "bleie", og ikke bake. Noen sier det er homo og kjerring.. Hva synes dere? jeg synes at de som sier det må være hjernedøde sopere (beklager utrykket) det blir like idiotisk som å si: haha du røyker ferdis og ikke rulings, homo kjærring. f.eks homo! neida. Ble kalt det selv faktisk av en gjøk. Da prella jeg røda, som er er lett å bake i forhold til heneral, og Lett å bake= Homo ? folk er loka i disse dager Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå