Gå til innhold

Hva har du lyst til å spille under GetTogether?


Anbefalte innlegg

Dette kan egentlig diskuteres i hovedtråden, men den begynner å bli litt vel lang nå og en smule inaktiv. Hvis det er en stoooor sjanse for at du kommer, hva har du lyst til å spille? Svar dersom det er 90-100% at du kommer. Ønsker du å poste om noe annet, gjelder følgende tråder:

Hovedtråd

Undersøkelse: Skal du på GetTogether?

GetTogether Security Crew søkes

 

Hvis vi er heldige og spillet ikke blir utsatt, kommer Battlefield 2 den 23 juni! Hvor tøft hadde det ikke vært å testa BF2 med 64 spiller på LAN? Håper på mange innspill, og hvis du bare skal spille CS eller WC3, så få med det også.

 

Det kan bli et problem hvis folk har lyst til å spille mange forskjellige spill. Det er å få oversikten over hva som blir spillt. Jeg har postet en ide i hovedtråden, om hvordan det kan løses, feedback på denne ideen hadde vært fint.

 

Så finnes det noen andre muligheter for å få oversikt over hva som blir spillt? JA! xfire venners venner aka Gaming ring.

Prinsippet er ganske simpelt, alle må ha programmet og ha en venn som alle har til felles, f.eks GetTogether. Alle som kjører programmet i bakgrunnen og har vennen "GetTogether" i vennelista vil dukke opp under venners venner hver gang vedkommende kjører et spill. De som ser på lista vil se hva de spiller, hvilket map og hvor mange som spiller og max spillere. For å joine et game trenger man bare å dobbelt klikke på en som spiller noe. For at dette skal funke, må alle bli informert på forhånd om dette blir tatt i bruk, og hva denne felles "vennen" skal hete. 

 

Oppsumering:

- Post hva du har lyst til å spille under GetTogether05 25-28 juni, hvis du faktisk skal komme.

- Feedback på spilloversikt med programmet xfire.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kommer jeg vettu!

 

Blir vel en del CS, Kanskje litt source hvis jeg er desperat, WC3 TFT.

Kan hende MTA hvis fler blir med. Hvis det er bra linje må jeg vel rekruttere noen til GW guildet mitt:)

 

Høres jo bra ut med detta programmet til Xfire eller hva det var.

Lenke til kommentar

Grunnen til at jeg spør. Er at siste store lan jeg var på (Digilab 2004), så spilte alle CS hele LANet. CS er greit nok det, men kun i korte perioder og ikke hele tiden du er våken i 3-4 dager. Prøvde å fyre oppe et BFV game, de som joinet var mine venner som var med (3 stk), og 3 andre som vi fikk kontakt med gjennom IRC. En av dem var Techpoint, som noen sikkert har sett på dette forumet. Han sørget for å få IP adressen til BFV servern på stor skjerm, så alle i hallen kunne se det. For 7 stykker i Battlefield Vietnam er litt lite folk. Nå venta vi på at det bare skulle strømme med folk inn på servern. Hvor mange kom? Nei det ble bare oss 7 (4vs3) i BFV, på et LAN med 300-400 andre.

 

Et problem er kommunikasjon, hvordan kan du kommunisere med folk på den andre siden av hallen? MSN? ICQ? Går frem og tilbake? Disse alternativene anses som lite praktisk, og jeg gidder en gang å forklare hvorfor. IRC er et godt alternativ, i teorien. Det var en del folk i IRC kannalen for digilab, og selv med IP adressen til BFV servern som topic, var det ingen ekstra folk som joinet servern våres.

 

Opplegget til Digilab var ganske bra, de hadde en kiosk som solgte mat, geekstuff/shop (husker ikke helt) hadde en kiosk der, de hadde en scene masse show, de hadde en DDR maskin, de hadde en infoskranke med jenter som ikke visste en shit og de hadde folk som jobbet med compoene. Hadde de en kannal gamerne kunne kommunisere med hverandre, noen simpel måte å finne likesinnede med sammme spill smak? NEI! Det for vel gå av seg selv? Det er vel ikke så JÆVLA vanskelig, er det?

Lenke til kommentar

Jeg er litt mer inn i Warcraft III og Command & Conquer: Generals. Counterstrike har jeg for lengst boikotta, er på tide folk bli lei det spillet nå. Hehe. Ellers så skal jeg spille litt Call of Duty: United Offensive og sånne ting. Kommer Battlefield 2 ut innen LAN'et så er det vel liten tvil om hva som skal skje for å si det sånn.

 

Men jeg spiller det alle andre spiller jeg - ekskludert CS :)

 

Edit:

30 mai 2005 09:03

Gettogether avlyst / utsatt

 

På grunn av dårlig billettsalg ser vi oss desverre nødt til å avlyse eller utsette GetTogether. Vi kommer tilbake med mer informasjon vedrørende en evt. ny dato.

 

:dontgetit:

Endret av SkyMarshall
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...