Gå til innhold

Hardware.no i ny drakt


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Til koderen av det nye artikkelsøket (hvem du nå er, mystery man):

 

Regner med at avansert artikkelsøk ikke er som det skal være? Eller skal man ikke kunne søke i artikler skrevet før det nye designet?

 

Når jeg forsøker å søke etter emnet "skjerm" i artikkeltypen "test" (med resten av alternativene på "alle"), får jeg ingen resultater. Jeg synes å huske at dere har testet et par-tre skjermer opp igjennom årene...

 

Det faktum at jeg bruker Safari RSS burde neppe ha noe å si.

 

Og til alle dere som klager over hvit bakgrunnsfarge - Juster brightness på skjermen en gang i blant. En maskin satt opp til grafisk arbeide er ikke nødvendigvis like bra til tekstbehandling, surfing eller hva det nå måtte være.

 

Takke meg til min PowerBook, som justerer brightness ut fra omgivelsene, slik at jeg slipper å sitte og se inn i en lommelykt når det er mørkt rundt meg... :cool:

 

Edit: Designet er forøvrig kjekt og greit, det. Siden laster kjapt. Det er i mine øyne viktigst, så lenge lesbarheten er bra. Når det gjelder sistnevnte, kunne dere kanskje gjort det litt lettere for øyet å flytte fokus mellom artikler på forsiden. Dette løses i de fleste tilfeller med en eller annen form for border, og det er ikke uten grunn. Øyet (og følgelig hjernen) trenger litt markerte skillelinjer for å lettest mulig kunne skille ting fra hverandre. Hvordan sanseapparatet vårt fungerer er det viktigste en god "webdesigner" (hater det ordet, da det er så til de grader utp*lt) bør ta hensyn til når han eller hun utformer et nettsted. Usability tests forteller ikke alt som er bra, bare alt som er feil (eller feil-lignende..).

 

Lykke til med det videre arbeidet! Dere får enorme mengder pes av folk som ikke har annet å gjøre enn å se bakover. Men så inviterer dere til det ved å be folk diskutere utformingen i forumet, da. :p

Endret av Cannon
Lenke til kommentar

Synes egentlig dere har gjort en bra jobb jeg. Bortsett fra noen bugs her og der er sidene oversiktlige og du får god oversikt over artiklene (noe de dessverre ikke var like heldig med på gamer.no). Jeg er også glad for at dere ikke har falt for fristelsen og laget en stor logo under reklamen slik gamer.no gjorde. Bra!

 

Men, som seg hør og bør er det jo alltids noe å pirke på. Her er noen småting som kan fikses på som kanskje vil gjøre førsteinntrykket litt bedre.

 

Overskriftene til punktene i venstre marg er litt vel store, og det bør være mindre luft ned til punktene de er overskrift for enn til punktet over. Slik det er nå brytes også 'Andres nyheter' over to linjer (i IE) og dette er ikke bra. Overskrifter bør aldri få linebreak! Måten gamer.no har gjort det her med gif'er for hver sak, pluss en liten pil foran hvert punkt (hvis det er en listesak) fungerer faktisk ganske bra. Men jo flere slike bilder, jo lengre lastetid, så jeg skjønner valget deres her. (Men en måte å skille listepunkter på er ikke dumt..)

 

Søkefeltet øverst til høyre bruker uforholdsmessig mye plass, og det føles som det er alt for myle luft rundt denne. Dere har sannsynligvis gjort dette for å få balanse ved å ha et like stort felt på høyresiden slik som det er på for logoen på venstresiden. Men, slik det er nå ser det litt rart ut. Jeg hadde foretrekt at søkefeltet i seg selv var på _en_ linje og at dere enten 1) trakk opp høryesiden (som kan skape ubalanse) eller 2) fylle tomrommet med et fint lite bilde eller lignende over. 1) kan fikses enkelt ved å endre DIV#searchbox i standard.css til mindre høyde og top-padding, endre #searchField til Width: 140px; Margin-bottom: 1px; samt fjerne bildet foran søkeboksen. Da vil dere få et renere søkefelt med en linjers søkefelt. 2) gjøres som 1), men behold høyden på DIV#searchbox og legg til et pent (diskré) bilde over søkelinja.

 

Mange klager på sort skrift mot helt hvit bakgrunn. Er enig i at det kan bli litt vel hvitt, og at det kan bli slitsomt for øynene hvis en sitter lenge. Det er mulig det blir vanskelig pga. reklamen, men det hadde vært verd et forsøk å legge en svak svak gråtone bak hovedfeltet i midten. For eksempel Background-color: #FDFDFD;

 

Mange trykk for å komme til faktisk produkt i prisguiden. Det er flere som har påpekt dette. For å komme til LCD-skjerm måtte jeg gjennom 5 trykk. Dette er litt i meste laget. Så, her foreslår jeg at dere lager nedtrekksmenyer (noe alla gamer.no eller de dere allerede har på path-linkene), slik at det blir enklere å navigere seg for erfarne brukere.

 

Bugs må fikses. Flere har påpekt bugs her og der på sidene. Selv kjører jeg nå IE og her er det veldig få bugs. Jeg har den som kommer på ’bruktmarked’ (med at innholdet ikke starter før laaaang ned på siden), pluss noen andre småfeil i posisjonering her og der. Regner med dere fikser slike ting når dere oppdager dem. Vet det er en utfordring å få alt til å se bra ut i alle mulige nettlesere, men med litt tilbakemeldinger fra folk i forumet her fikser dere sikkert de verste feilene her også.

 

 

Til slutt vil jeg bare si at det er veldig mye ukonstruktiv og dårlig kritikk som har blitt postet i tråden her. Sidene er slettes ikke ille ( i hvert fall ikke i IE), og jeg synes designteamet har klart å holde seg veldig godt i skinnet og ikke blitt fristet til for mye grafikk og mikk makk som ville gjort siden uoversiktlig og ulesbar. DA hadde det blitt mye kritikk da. Bare se hva som skjer på gamer.no for tida. Folk er jo rape gale. Hardware.no er et av de mest lettleste websidene i denne sjangeren jeg noen gang har vært innom. At det er litt reklame må vi bare regne med – og det tror jeg folk skjønner hvis de bare tenker seg litt om.

 

Stå på. Dere gjør en kjempejobb!

 

Mvh

Øl Mariachi

Endret av Øl_Mariachi
Lenke til kommentar
Dere andre som poster screenshot .

Kan dere ta en etter å ha trykket på bruktmarkedet også ?

 

Siden jeg får ser slik ut zoomet ut .

Jeg får akkurat samme som deg jeg... med IE...

Okay .

Skulle nemlig se etter noe brukt .

Men ble til at jeg ga opp da blir pyton å navigere slik det er nå . :(

Får sjekke senere da . :thumbup:

Lenke til kommentar

Gratulerer med nytt design.

Jeg håper at dette betyr forbetring, slik at tiden utrolig treigt forum er over.

Det er mulig at det ikke er tilsiktet, men endringene med bortfall av link til "siste" fra forum og bruktmarked, er ikke et frenskritt for meg som bruker.

Prisguiden er fin med bilder men det blir for mye å trykke for å komme frem.

Legger også merke til at i prisguiden ligger den irriterende postreklamen,

ja jeg "ser" den ikke men feltet stenger for info som feks. prishistorikk....

 

Sikkert mye jobb bak dette.

Lenke til kommentar

Jeg har ikke orket å lete gjennom alle 20 sidene med poster, men har lett litt. Ser ut som det bare er hos meg, men jeg får ikke refresha førstesiden. Den vil ikke oppdatere med nye poster i forume osv. Bruker ff 1.0.4, og har prøvd å slette både cache og cookies.

 

Feil funnet! hw.no hadde av en eller annen syk grunn kommet i sider som ikke får lagre cookies.

Endret av TriNitroToluen
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...