Gå til innhold

Tråden for de som har K750i


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
hei, jeg har akkurat kjøpt 1 gb til min k750i. men jeg har et problem, jeg skulle overføre 150 sanger på ca 600 mb, men når han var kommet til 96 sanger ( 446 mb ) så stoppet den opp, og det kom beskjed om at minne var fult, så sjeket jeg statusen, å d var bare 2 mb igjen, hvor tok de 600 mb veien henne? er veldig takknemlig for svar :)

5022441[/snapback]

 

 

Har du formatert minnebrikken? Det er nok løsningen. Formater og legg så inn på nytt....

Lenke til kommentar
Kan man kjøpe det hodetelefonsettet som kommer med W800 og bruke det direkte til K750? Og er det bedre lyd i det? Mht vanlig tlf-samtaler og musikk?

 

Og hvor kan man kjøpe det? Og hva heter det?

5023748[/snapback]

Dette er diskutert tidligere, og kan ikke forvente at folk gidder å svare flere ganger på det.

Men, du får naturligvis kjøpt det i en MOBILBUTIKK (hvor ellers??). Ja, lyden er bedre. Neste gang så bør du leite litt mer.

Lenke til kommentar
Kan man kjøpe det hodetelefonsettet som kommer med W800 og bruke det direkte til K750? Og er det bedre lyd i det? Mht vanlig tlf-samtaler og musikk?

 

Og hvor kan man kjøpe det? Og hva heter det?

5023748[/snapback]

 

 

Det heter HPM-70 og er veldig bra lyd i det.

 

kjøpte mittt gjennom mytrendyphone.dk og betalte 274,76 NOK tilsammen med porto og greier. Men ser ut som de har satt opp prisen litt nå. :hrm:

Endret av Xpi
Lenke til kommentar
Det heter HPM-70 og er veldig bra lyd i det.

 

kjøpte mittt gjennom mytrendyphone.dk og betalte 274,76 NOK tilsammen med porto og greier. Men ser ut som de har satt opp prisen litt nå. 

 

Ellers så jeg et lite tips angående problemene med minnekort og filer som blir ødelagt. Hvis du formaterer minnekortet med windows så skulle det hjelpe. Bare høyreklikk på minnekortet i filbehandling og format. overførte akkurat noen sanger til minnekortet og ingen problemer nå. Får se om det blir problemer igjen

 

Takk for hjelpen....

Lenke til kommentar

Ok jeg sendte en epost til SonyEricsson får å forhøre meg litt om dette minnekortproblemet og minne dem på at de kanskje burde få fikset det ...

 

 

Spørsmål:

Subject: Telefoner

Product: K750i

 

Det er flere som har opplevd problemer med filoverføring til minnekort på K750i.

Det fungerer slik at du overfører en del mp3-er foreksempel så ser det bra ut i Windows explorer. Men kobler du ut kabelen og prøver å finne mp3-ene på telefonen så er de borte. Jeg bruker nyeste firmware R1N035 og har oppdatert til nyeste drivere/usb drivere etc. Har også formatert minnekortet flere ganger og tatt en full gjennoppretning av tlf, men dette har ikke hjulpet Ser også på forum på internett at folk har samme problem. Har dere noen løsning på dette eller er det et firmware problem?

 

Svaret jeg fikk :

 

Takk for din henvendelse til Sony Ericsson Call Center.

 

 

Vi beklagar problemet.

Detra är ett problem i senaste mjukvaran (R1N035) som vi för närvarande undersöker vad det beror på och hur vi kan lösa det. i dagsläget finns dock tyvärr ej någon ny firmware som löser problemet.

 

 

Med vennlig hilsen

Sony Ericsson Call Center

 

 

---

 

Kanskje greit å vite for dere der ute. Ser ut som de vet om feilen og jobber med det i hvert fall :)

Lenke til kommentar

Det kan sikkert være lurt å vente med å oppgradere . Tror ikke det tar alt for lang tid før Sony Ericsson kommer ut med ny Firmware. Vet ikke helt om dette gjelder den minnebrikka som følger med, men har på følelsen at det ikke har så mye å si hvilken størrelse det er på brikka.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...