Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Catch endelig med nye hastigheter/priser


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har 3000/512 linje og har vanligvis lastet ned i 375-380kb/s. Har bestilt 5500/640, men da jeg våknet i dag tidlig går alle nedlastinger kun i 300kb/s (2500kbit). Ringte Catch og jeg tror ikke de helt forsto at jeg nå hadde lavere hastighet enn jeg har hatt før og de bare malte på om at hastigheten skulle oppgraderes før 1. juli og at de ikke kunne finne noen feil.. litt irritert nå.

Lenke til kommentar
Har 3000/512 linje og har vanligvis lastet ned i 375-380kb/s. Har bestilt 5500/640, men da jeg våknet i dag tidlig går alle nedlastinger kun i 300kb/s (2500kbit).

Hadde samme problem løpet av helgen, der upload speeden ble satt ned.Skyldes riktignok lynnedslag i området, som slå ut på modemet. Måtte restarte modem for at den skulle linke tilbake på orginal hastighet.

 

Ser at de fleste kundene har fått mail ang. hastighetsøkning. Men jeg har ikke sett noe til denne mailen enda. Har purret to ganger, så avventer på svar per mail. Er ikke noe stress enda, siden de har en frist fram til 01.07 til sette opp linja.

 

Har et lite spørsmål til de som har fått hastighetsøkning på side adsl linjer. Har dere fått overhead på uploaden også? Jeg har overhead begge veier på dagens hastighet. Lurer på om de gjør det samme på de nye hastighetene.

 

Takk på forhånd.

 

DevianX

Lenke til kommentar
Dette høres jo unektelig litt rart ut, ettersom jeg bor i det (relativt) sentrale østland, ca. 45 minutter sør for Oslo. Tror du denne oppgraderingen, på tross av Catch-selgerenes dystre påstander, også vil gjelde undertegnedes linje?

Selvom du bor sentralt, er dette ingen garanti i seg selv om du har kort vei til sentral/dslslam. F.eks kan to naboer ha helt forskjellig sentraler som de er knyttet opp mot.

 

Dermed vil jeg foreslå at du kontakter Catch og tester linjen. Be support å åpne slusene i det øyeblikk du er i telefon med vedkommende og teste hva som er maks hastighet på linjen din. Men jeg vil tro at du har mulighet for bedre hastighet, da du har per dags dato 2,1mbits linje fra Catch. Nok engang er dette selvsagt avhengig av kobber og avstand til sentral.

 

Ang. sdsl tror jeg du må ha minst to ledige kobberpar inn til selve huset for å benytte deg av denne teknologien (Forbehold om feil i dette utsagnet).

hei, har hatt SDSL fra catch i litt over 3 år nå. de bruker kun 1 kobberpar. og linjestrekket fra sentralen til meg er på drøye 6100m. er glad catch var gira på de lange strekka og utfordringene for lenge siden ja.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...