Gå til innhold

Skjermkort som ryker 3 ganger!?


Anbefalte innlegg

Eg har vært svært uheldig med dataen som jeg kjøpte i oktober. Jeg bestilte en ny og låvende data med skjermkortet "Powercolor Radeon 9800 Pro 128 MB", men som har til nå røket 3 ganger i løpet av 7 mnd. Det skjedde plutselig mens jeg drev med at eller annet, skjermen ble svart og jeg fikk ikke dataen på igjen.

 

Eg leverte den inn til en "dataexpert" og han fastslo at skjermkortet var ødelagt. Jeg sendte det inn til selgeren og fikk et nytt igjen. Men samme har skjedd nå 3 ganger med samme skjermkort! Kortet hadde virket helt fint i en periode, til det til slutt vart ødelagt. Siste gangen bad jeg om et annet kort, men med samme ytelsen. Det het "HIS Excalibur Radeon 9800 Pro 128 MB", men dette ble det problemer med også! Inne på skrivebordet var det prikker og streker på skjermen, til og med under oppstarten av Windows. Bilder flimmret med grønne striper og prikker når jeg beveget på bildet. Samme prob. med spill. Da jeg gikk ned på ytelsen (fargekvaliteten bl.a) kom det seg litt.

 

Jeg sjønner svært lite av dette problemet, og spør derfor dere om hjelp!

Håper dere kan hjelpe meg (*trøtt og lei av skjermkort*).

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har du Q-Tec PSU på 300W kan jeg si 99,9% sikkert at det er den som har tatt livet av så mange kort som den har. Q-Tec har fått så ekstremt dårlig rykte. Hvis jeg var deg, ville jeg sluttet å bruke maskinen med en gang og kjøpt ny PSU så fort som mulig. 400W eller oppover, slik at du har en strømforsyning som tåler at du oppgraderer andre deler av maskinen i senere tid.

 

Forslag til ny PSU Tagan 420W - stabil og god.

 

Forslag 2, Thermaltake Silent Purepower 420W - god PSU det óg.

Lenke til kommentar

Varmespørsmålet kan jeg besvare. Kortene har hovesaklig røket i vinter, og han har kjørt vga-silencer på dem på full guffe, som har vært montert av Netshop. Tror neppe varme er problemet, med mindre det har vært over 40 grader i rommet, noe som er ytterst tvilsomt.

 

Om varme hadde vært et problem, burde i så fall prosessoren med originalkjøler gitt opp før grafikkortet ...

Endret av Marasmus
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...