stian123 Skrevet 21. mai 2005 Del Skrevet 21. mai 2005 Gatekjøkken ligger det mye penger i du? Tviler sterkt. Ligger nok derimot mye arbeid i det. For å servere mat trenger du diverse godkjennelser. Hvor starta MC donalds? Lenke til kommentar https://www.diskusjon.no/topic/420120-forretning-p%C3%A5-en-plass-med-800-innbyggere/page/2/#findComment-4211706
PlatinumFlyer Skrevet 22. mai 2005 Del Skrevet 22. mai 2005 Sjekk aksjonærservice/historie på McD's hjemmeside da. Jeg er aksjonær! Lenke til kommentar https://www.diskusjon.no/topic/420120-forretning-p%C3%A5-en-plass-med-800-innbyggere/page/2/#findComment-4213825
potetskrell Skrevet 22. mai 2005 Del Skrevet 22. mai 2005 Hvis det er 800 personer i bygda, vil kanskje bare 50% være potensielle kunder til en klesbutikk. I tillegg må du regne med at det tar ei stund mellom hver gang de kommer innom. Tror du bør satse på utdanke matvarekokurrenten. Lenke til kommentar https://www.diskusjon.no/topic/420120-forretning-p%C3%A5-en-plass-med-800-innbyggere/page/2/#findComment-4215912
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå