Septikknissen Skrevet 16. mai 2005 Del Skrevet 16. mai 2005 Grillet kalvelever med glasert løk og hvitløkspuré ! 400 g lever av kalv 12 stk. stjerneløk 4 dl vann 1 ss smør 1 ts sukker 1 stk. lime (revet skall og saften) ½ ts grovmalt pepper ½ ts salt Slik gjør du: 1. Rens kalveleveren for hinner under rennende, lunket vann. Tørk av leveren. 2. Skjær leveren i tynne skiver. Strø på salt og pepper. Skivene grilles eller stekes hurtig på begge sider ca. 2 minutter. 3. Kok løken i vann, smør, sukker, limeskall og limesaft. Server grillet kalvelever med hvitløkspuré og glasserte løk. Lenke til kommentar
tore_v1 Skrevet 16. mai 2005 Del Skrevet 16. mai 2005 Ikke litt off topic, faktisk skikkelig langt off topic... Jeg vet allerede hva jeg skal spise til middag, hyggelig du deler det med resten her, men det finnes andre forum man kan snakke om slikt på, matprat.no har vel muligens et forum? Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg