Gå til innhold

Den "store" mote og utseende-tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Det er da fullt mulig å gå i jeans hjemme, gjør det hele tidet jeg.

 

Tråden her synes jeg har inneholdt en del bra klestips, selv om det blir litt mye off topic innimellom.

 

Er det normalt å ha masse skjorter? Jeg har 23 stk i skapet akkurat nå, pluss én på meg og noen til vask, disse bruker jeg regelmessig. I tillegg har jeg vel en 5-6 stk. som ikke brukes så ofte. Dette inkluderer ikke penskjorter til dress o.l.

Jeg har skapet fullt av skjorter i de fleste kategorier. Skjorter er og blir det mest behagelige og kledelige du kan ha på overkroppen.

Lenke til kommentar

For øyeblikket har det vært mest lacosteskoene, løpeskoene og tildels de lyseblå timberlandskoene. I tillegg tar jeg ofte joggesko de dagene jeg går til skolen, men varrierer litt. Regner det, eller er det sølete går jo de styggeste joggeskoene osv. Ellers tar jeg ofte på noen hvite tigersko som er hos skomakeren nå for å få fikset en sånn greie med skinnet. Har også noen pumasko, som ikke er på bildet. Kan godt ta bilde av dem hvis du er veldig interresert liksom.

 

Seilerskoene er mine, men blandt de som ikke brukes mest.

Lenke til kommentar

De var fete. ;)

Har akkurat kjøpt meg et nytt par Puma-sko selv ettersom mine gamle Puma-sko ble ødelagt av russetiden. Har lyst på noen deilige sommer-sko og før sommerferien kommer med ferier og slikt. ;)

 

Hva var galt med Tiger-skoene?

 

EDIT: Bilde av dem på nett? (selvom internett-siden til Tiger suger skikkelig)

Endret av dimiles
Lenke til kommentar
jaja greit nok det, men du poster jo alt mulig annet piss hele tiden.

jeg er lei av å høre på at du er pappagutt og stolt av det

og det tipper jeg ganske mange andre her også er

Skjønner du ikke at JoachimR bare vil provosere? Han er neppe den han utgir seg for å være (les: vasser i penger og får alt han peker på, samt mangler det vi på godt norsk kaller bakkekontakt).

 

Til salt i grøten? Sannsynligvis. Skittent rik? Neppe.

Lenke til kommentar
Hehe, phax, hva ser du etter? Skal jeg plukke ut noe?

 

Rykende_kaffe - la være å lese i denne tråden da. :)

nei ser ikke etter noe spesiellt, bare hadde innbilt meg et litt mer eksklusivt kap f.eks og sånt.. var bare sånn jeg hadde forestillt meg det etter hørt deg snakke om økonomien til familien din.

Lenke til kommentar
Å skryte av penger er unødvendig, Joachim. Å diskutere klær og sko derimot er mer spennnende. :)

La oss helt og holdent diskutere dette i denne tråden fra nå av! :) (kan ikke en moderator ta å slette innlegg kun basert på økonomi?(Må være lov å snakke om klespriser, men rene økonomiske greier vil vi ikke ha noe av. :) ))

Lenke til kommentar
Du vennen over her med PostmanPat avatar, jeg er ikke skitten rik. Vi har til både salt og smør, og kanskje litt kanel. That's it.

Vel, da er du jo ikke noe unikum. Det er mange i dagens Norge som har godt med penger (smør, salt, kanel og sukker). En annen sak er at du tydeligvis er veldig glad i å flagge med pengene.

 

Vit dog at det er mange som ikke har det som deg. Det er mange som sliter med å få endene til å møtes. Som ikke har et velfylt klesskap med konfeksjonsklær fra kjente merkevarehus, og som ikke bor i villa. De er ikke mindre intelligente, mindre verdt, mindre sympatiske eller mindre interessante mennesker av den grunn.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...