Gå til innhold

Siste Ordet 4, Spam/support=ban


b-real

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
ikke bli institusjonskokk. Det anbefales ikke.

Vist en skal ha et yrke som en kan holde på med i mange år bør en bli instutisjonskokk.

Jeg jobber som resturant kokk, og kan ærlig si at det er et reint helvette av et kjør hver dag på jobb, spess nå som jeg er kjøkkensjef...

 

Typisk problem for resturant kokker - dårlig rygg, vondt i beina, lange dager og dårlig betalt

 

Ikke la dere lure av Jamie Oliver :nei:

Lenke til kommentar
Ikke la dere lure av Jamie Oliver  :nei:

Nå er jo han kjendiskokk også. Så han tjener mer på Pr enn matlagingen.

Men han får det til å virke så lett å være kokk.

Mange får seg et sjokk når dem kommer ut i arbeid... hadde just 2 stk som sluttet på jobben fordi dem ikke taklet det, de var der 2 uker.

Lenke til kommentar
Lange arbeidsdager, mye overtid og seint arbeid, slitasjeskader og ordinær lønn. Hvem kan vel motstå det? :)

så du anbefaler ikke det ?

Er du tett? Høres ikke det ut som drømmejobben?

nei jeg ekke dum.. men yrket kokk er noe jeg vurderer fordi jeg bare elsker å lage mat! men nå er jeg ikke helt sikker :ermm:

Lenke til kommentar
Lange arbeidsdager, mye overtid og seint arbeid, slitasjeskader og ordinær lønn. Hvem kan vel motstå det? :)

så du anbefaler ikke det ?

Er du tett? Høres ikke det ut som drømmejobben?

nei jeg ekke dum.. men yrket kokk er noe jeg vurderer fordi jeg bare elsker å lage mat! men nå er jeg ikke helt sikker :ermm:

Du kan vel lage mat selvom du ikke blir kokk ? :p

Foreksempel til "Glisevask".

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...