Gå til innhold

Siste Ordet 4, Spam/support=ban


b-real

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har gjort MYE på en søndag. Skjønner ikke hvordan noen har samvittighet til å bruke søndagen til å slappe av. Har vært på trening, vært i kirken, vasket tøy, ryddet ut av oppvaskmaskinen, lager middag til bror akkurat nå og ja.. jeg er superwoman. :w00t: Fortsatt er jeg utrolig rastløs og skulle ønske det var mer husarbeid å gjøre.. Lurer på om jeg er syk?

Lenke til kommentar
Jeg har gjort MYE på en søndag. Skjønner ikke hvordan noen har samvittighet til å bruke søndagen til å slappe av. Har vært på trening, vært i kirken, vasket tøy, ryddet ut av oppvaskmaskinen, lager middag til bror akkurat nå og ja.. jeg er superwoman.  :w00t: Fortsatt er jeg utrolig rastløs og skulle ønske det var mer husarbeid å gjøre.. Lurer på om jeg er syk?

5113270[/snapback]

Jeg har et rom som skal ryddes hjemme! så det er bare å komme :p

Lenke til kommentar

Zlatzman: fordi det var spennende? :) Jeg blir iløpet av begynnelse av neste år en innflytter til Molde. Idag måtte jeg jo heie....og heldigvis vant de. Føler meg nesten som en moldenser plutselig :) 77.5% moldenser som mor til Mirann kalte meg :!: nja, litt vel mye, men får se hva årene bringer.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...