Gå til innhold

Siste Ordet 4, Spam/support=ban


b-real

Anbefalte innlegg

Concorden var vel ikke akkurat stillegående, uten at jeg har flydd den så alt for mange ganger. Men, sett i forhold til at den skapte ekstremt mye støy for alle utenfor flyet var det vel bemerkelsesverdig stille inne i kabinen. Det var et par ting med Concorde som var stilig, blant annet er det ganske vilt å fly fortere enn jordens rotasjon med rutefly, og dermed ta igjen soloppgangen, så man får den både i London og NY, og i tillegg er konseptet dagstur på shopping i New York ganske vilt.

 

BBJ er jo bare en ombygget 737, den har vel litt mer isolasjon enn standardversjonene mistenker jeg, men er vel ikke noe fantastisk unik ellers.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

BBJ er en ombygget 737-400 etter hva jeg husker å ha lest, men som bruker understellet til 737-800. Det understellet var visst bedre. Resultatet var at det kunne fly lenger. Kan ikke helt si jeg ser sammenhengen der men...

 

Uansett ville det jo bli ganske teit hvis det bråkte like mye på BBJ-en som på en vanlig 737. For de bråker _mye_ synes jeg. Spesielt hvis du utligner trykket.

Lenke til kommentar
Uansett ville det jo bli ganske teit hvis det bråkte like mye på BBJ-en som på en vanlig 737. For de bråker _mye_ synes jeg. Spesielt hvis du utligner trykket.

Det er mulig det bare er meg som innbiller meg dette, men støynivå i forskjellige 737-serier varierer veldig sterkt. Som jeg skrev tidligere trodde jeg BBJ var noe bedre isolert, men jeg synes ikke det er plagsomt stille i kabinen heller. Men, det går helt greit å se på filmer uten å ha særlig høy lyd, det er ikke verre, det er akkurat stille nok til at man kan slappe av samtidig som man snakker med andre i kabinen (i motsetning til rutefly). Det finnes sikkert langt mer vitenskapelige sammenligninger enn denne, men du skal være greit døv før du ikke hører støyen selv i en BBJ, for å si det slik.

 

PiRANhA: Det der var slettes ingen spøk, men en temmelig presis beskrivelse av tilstandene når jeg spilte i Wimbledon, den klubben var nok et av de mer ekstreme tilfellene, men likevel... :love:

Endret av thomasr
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...