Gå til innhold

Siste Ordet 4, Spam/support=ban


b-real

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei alle sammen!

 

Nå sitter jeg på en lånePC på Sandefjord bibliotek.

 

Jeg har nå brukt en halv time på å logge meg inn på overklokking, og å skrive dette innlegget....Hver side tar CA. 10 min. å loade..... :w00t:

 

 

Tenkte jeg skulle hilse til alle, ettersom jeg ikke kommer til å poste noe mye her i sommer!

 

God sommer alle sammen, håper dere får det fint! (Det få nok jeg, for jeg har nå fått snakket med drømmejenta mi igjen!!! :dribble::love:

 

Da stikker jeg å bader alle sammen! Shallabajs!!

 

 

-Leno

Lenke til kommentar

Jeg vil også se war of the worlds!

Sikkert fullt på kinoen i dag, tar det på søndag i steden tror jeg.

 

Du har faktisk skrevet et helt langt innlegg uten en eneste stor bokstav, someday.

(skal jeg si someday. eller phax? someday. er så langt :p)

Lenke til kommentar
Et sjeldent syn å se meg oppe før klokke 16:00. Jeg var en tur på skolen i dag å klagde på eksamenskarakteren.

hva fikk du da?hva mente du selv at du fortjente?

 

skal ned i gata og bruke litt av lønninga mi...*glede seg*

Jeg strøyk i Engelsk. Helt på jordet spør du meg.

 

En kamerat av meg strøyk han også. Han klagde, og fikk 5. Det hadde visst skjedd noe feil. Tipper det gjelder meg også.

Lenke til kommentar

Jepp, en av de beste perlene på forumet. Nesten for bra til at tråden ble stengt.

Det er vel det som heter "konservering av kulturminner" ? :D

 

 

fy søren, nå trodde jeg at jeg skulle dø! Her sitter jeg i kjelleren, det er et vindu like ovenfor meg. Plutselig hører jeg at det banker og krafser på vinduet. Jeg ser opp og der ser jeg at det står en grevling og presser snuten mot vinduet. Fy steike min mormor hvor redd jeg ble! Det som fòr igjennom hodet mitt akkurat da var at den sikkert klarte å krafse seg igjennom veggen og at den kom til å bite benet av meg. (dum tanke, men det tenkte jeg akkurat da)

Herregud, jeg skjelver enda!

 

:D

Grevlinger.. Jeg har aldri sett noen.

 

*Rope på svamp*

*Svare*

Om enn en smule sent :wee:

 

Jeg har funnet ut, ved å titte kort på mine innlegg, at jeg spiser sykt mye gele. Til og med mer enn da jeg var barn og ble bedt på bursdager ca hver helg og proppet i meg gele.  Kanskje flaks at det er ca det eneste jeg klarer å få ned for tiden.

Ja, du snakker mye om gelé (mat) :p

 

(Jeg måtte bare svare på noen ting)

Lenke til kommentar

Da har eg vært og svømt og greier. Møtte en p*lbar kvinne på ca 27-28 år som stoppet meg i skogen og nevnte at en jente hun var med hadde en stor schæfer og at hun ikke helt kunne kontrollere hvis hunden så santoz. Anyways eg ventet på at hun skulle ned i bilen og hente noe så kunne eg gå med henne. Anyways tok sjangsen på å la santoz treffe schæferen fordi han var skikkelig leken osv.. Greit sa eg men eg var litt usikker på om santoz skulle forholde seg rolig eller ikke siden han ikke liker 80% av hannhunder han treffer. Anyways slapp han løs (hunder i bånd blir natulig agressive siden de føler seg fanget) og de snuste på hverandre og det gikk greit siden schæferen underdannet seg men det hun ikke nevnte var det at de også hadde en liten dachshund på ca 1år og den kom bort til santoz og flekket tenner og knurret og da var det hele igang men det mest utrolige at santoz bare rett og slett la seg over og knurret og da jekket den andre hunden seg rett ned og schæferen forholdt seg roligt. Det gikk som sagt bra siden de fort fant ut av det uten noe slagsmål. Eg har jo vært usikker på kordan han takler hannhunder nå pga han er så dominant og dessuten er i alderen hvor han skal prøve seg på andre og se kor grensene er.

 

Vi gikk derfra og schæferen fulgte etter og nektet å høre på eieren fordi han ville være med santoz :p

 

Jaja vi kom til stedet i skogen og eg hoppet uti og prøvde å få punken til å svømme men han nekter forsatt. :hrm: fristet han så godt eg kunne men nei. Bærte han med uti uten at han ble krakilsk og han svømte inn i land igjen så eg vet at han KAN svømme men han tør ikke enda. Var nesten han hoppet uti for å svømme når eg svømte langt ut men nei. Da eg var i vannet og godsnakket med han så eg en måke som sirklet over meg og tror ikke dere jævelen dret rett over meg så eg faktisk fikk litt på meg. :realmad:

 

Som om eg ikke hater måker nok fra før av. :mad:

 

Korfor skriver eg dette forresten? :hmm:

Lenke til kommentar
Da eg var i vannet og godsnakket med han så eg en måke som sirklet over meg og tror ikke dere jævelen dret rett over meg så eg faktisk fikk litt på meg. :realmad:

 

Som om eg ikke hater måker nok fra før av. :mad:

 

Jeg gikk på byen for 2 måneder siden, gjett hvem som fikk drit på skjorta til 1000kr.

 

Du var i vannet, så du har nesten ikke stemmerett!

Lenke til kommentar

tips til fredrikrb:

 

Du får mye mer ut av dagen om du står opp litt tidligere, f.eks for noen dager sida så stod vi opp klokka 6 om morgan, etter en kveld med mye fyll, funka fett det.

Er liksom en deilig følelse av å stå på utsida bensinstasjonen rett før de åpner, istedet for å stå opp på ettermiddagen og stå i kø :p

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...