Gå til innhold

Kreativitetstråden, for de med fantasi. ;)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har vært ute av gamet aaalt for lenge nå, men i det siste har jeg faktisk hatt litt lyst til å male igjen. Jeg tok opp et gammel lerret og forsatte litt på det. Dette ble resultatet.

 

Men, bildet eier ikke balanse Jeg er ikke fornøyd med fargevalget og jeg vet ikke helt hvordan jeg skal få stripperen til å bli ute av fokus. Jeg kan gjøre henne mørkere, men tanken var at hun er på et lysere sted enn ham. (og stangen er skjev, jeg veit, men kan ikke gjøre noe med det før malingen tørker)

 

Noen flere umiddelbare feil dere kan se?

post-95833-1236147872_thumb.jpg

Lenke til kommentar

Skilpadde: Jeg vet ikke helt hva du prøver på her, men i mine øyne ser profilen til mannen feil ut, og gir ham et litt ekkelt uttrykk på en ikke visuelt bra måte. Det kan hende han skal se litt creepy ut, men jeg synes du bommer.

 

Grunnen er at profilen ser dradd ut ved nesen, hvor du går for skrått fra nesetippen til over leppen, og i tillegg er distansen fra nesen til munnen for lang, nesen stikker mer ut enn den burde, og hakepartiet er for lite og for lite vinkel på. Panneprofilen er også problematisk, men fungerer bedre.

 

Nå er ikke denne kritikken ment for å gjøre din figur om til en slags perfekt Adonis, men bare for å få karakteren til å se ut som en person, ikke et maleri.

 

Jeg vet ikke helt hva du vil med bilde, så det kan hende at du heller bør karikere det mer enn å gjøre det mer realistisk, men uansett så synes jeg ikke profilen fungerer slik som den er nå.

 

...

 

Så... Over til meg:

 

Mitt siste ferdige kreative arbeid:

1236211634_LbXReMcKsI.jpg?1236211634

Lenke til kommentar

Jeg og en kompis på skolen har tenkt å prøve på tegneserie nå. Vi har kalt den Maya, og den handler om en liten babys hverdag. Kan ligne litt på Tommy og Tigeren. Vi har tegna tre skisser i en skrivebok som jeg har lyst til å få inn på dataen og finpusse litt. Så da tenkte jeg meg å kjøpe et tegnebrett! Trenger noe billig, så jeg tenkte på Wacom Bamboo A6. Noen erfaringer med den? Det er vel forsåvidt det eneste jeg gir meg selv lov til å kjøpe siden jeg ikke skal legge så mye penger i. Men jeg gleder meg til resultatet, og når en serie blir ferdig, så kan jeg jo poste dem her så kan dere se! :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...