Gå til innhold

Asus Z71V i Norge?


Anbefalte innlegg

Hei... Eg har sett meg litt rundt på nettet og funne maskina Z71V og i mine auge ser dette ut som ei knall-maskin... Einaste problemet er at den ikkje blir solgt i Norge.

 

Det eg lurte på er om nokon veit om denne kjem til Norge og evt. når eller om kva muligheter eg har til å importere denne maskina frå utlandet og kva fallgruver eg bør vite om då?

 

Z71V blir produsert av ASUS, Vega og AJP, men eg finn ingen av dei i Norge.

 

Linkar til sider om denne:

Laptop4u

 

Notebook Review

 

Geared2play

 

Notebook Forums

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Gjekk inn på sida www.istnc.com og konfigurerte maskina med dei specs'a eg treng; 1,86gHZ 1gig ram 80g HD og diverse og prisen kom på rundt $2000.

 

Dette skulle bli i overkant av 12000 NOK

 

Kor mykje vil evt. toll frakt eller andre avgifter komme på og kva vil den samla summen her bli? Eg har ikkje mykje greie på slike ting....

 

Eg må vel også skaffe meg Norske ladarar og norsk strømforsyning i tillegg??

Lenke til kommentar
Hva er det som er så fantastisk med den Asus maskinen? Finner jo tilsvarende oppsett i Norge fra andre produsenter?

Du har andre maskiner med samme skjermkort her i Norge. Men Cinet 1300 får du f.eks ikke med wsxga skjerm. Dessuten er kvaliteten bedre på Asus Z71V enn f.eks AOpen 1559.

 

Kor mykje vil evt. toll frakt eller andre avgifter komme på og kva vil den samla summen her bli? Eg har ikkje mykje greie på slike ting....

 

Eg må vel også skaffe meg Norske ladarar og norsk strømforsyning i tillegg??

 

Du må i hvertfall legge til 25% på prisen pga mva. Når det gjelder strømforsyning så er den garantert universal, slik at du ikke trenger kjøpe ny, eneste du trenger da er en overgang, eller en plugg som gjør at du kan koble den i stikkontaktene her i Norge. Lader og strømforsyning er det samme. Når det gjelder porto så kan du selv se det på istnc.

Lenke til kommentar
Hva er det som er så fantastisk med den Asus maskinen? Finner jo tilsvarende oppsett i Norge fra andre produsenter?

Eg har sett på CInett 1300, MPX KN1 og Aopen 1559. Specs'a ser bra ut dei og dei er sikkert veldig bra til kravstore oppgåver som spel o.l.

 

Fordelane med Asus i tillegg til dei som er nemnt her før er at den nesten ikkje gir frå seg varme som er merkbar, 4 t batteritid, og at den er veldig stillegåande. Alle dei som har lagt ut review'ar på div. sider er veldig godt fornøgd med Z71V.

 

Den er på mange måtar ei komplett maskin.....

Lenke til kommentar

Asus har visst internasjonal garanti, men istnc sier at alt skal gå gjennom de.... rart.

 

Jeg har tenkt å kjøpe den med 2 gig ddr 533 minne og 1,86ghz, og endte opp på ca 16500 ferdig importert, mulig det blir 17000 hvis det er mye mer frakt og tollgebyr enn jeg gjetter på..

 

Utregninga mi er slik: (USD-pris+frakt)*1,25+500 i pesimistisk tollgebyr.

 

Skulle ønske at en norsk webshop kunne ta til vettet og begynne å selge disse.

 

Og til deg som lurte på hvorfor vi (jeg iaffal) ikke vil ha Tundra 1559 eller mpx KN1, disse virker ikke akuratt som kvalitets-laptoper. Har hørt mange klage over optiske enheter, billig utseende og dårlig byggekvalitet på disse. Spesielt 1559.

 

Og det ekstra batteriet i dvd-sloten er jo genialt. var ikke så dyrt heller.

Endret av petter;
Lenke til kommentar

Hei har sjekka litt rundt igjen og komt fram til følgande:

 

Eg gjekk inn på magnum.no som driv med import frå USA og sjekka deira priskalkulator:

 

Maskina mi kostar utan moms 12757,88 NOK

Legg ein til moms er maskina opp i 15819,77 NOK

Det er ingen ekstra toll på denne varen: 0 NOK

Frakt via magnum.no vil ved over 5 kg pakke vere 345 NOK

 

Samla pris blir då 16164,77

 

Forventa leveringstid frå 10-14 dagar

Lenke til kommentar

Nei som sagt så har eg ikkje særlig greie på dette og eg veit ikkje kva som lønner seg.... Det kan vel ikkje vere store prisforskellen uansett dersom frakten gjennom magnum berre er på 345 kr....

 

Dersom dette er feil vil eg gjerne at du forklarer dette.....

Lenke til kommentar

Jeg tenkte også at det er en fordel at den blir registrert på din virkelige adresse i norge, og ikke magnum sin postboks i usa... og det er ikke alle bedrifter som sender til postboksaddresser med tanke på service. Men det er mulig man sparer tid på at magnum fortoller for deg.

 

Spurte mamoz om de fikk dem inn snart, og de sa at så snart en av distributørene deres fikk den inn så skulle de selge den.... :/ de sa det var "snart", men ville ikke være spesifikke. Gjetter på at distributørene deres er Norek og hattelco, har sjekket sidene deres, men ingen har de inne.... mulig de ikke legges ut i de offentlige produklistene der før komplett / ps har de i butikkene?

Endret av petter;
Lenke til kommentar

Så vidt jeg vet så er det SMG som er distributør for Z71A, og da regner jeg med at det er de som eventuelt kommer til å ta inn Z71V hvis det kommer til å skje.

 

Sparer minimalt sier du? Jeg tror porto fra istnc er på rundt 200,- dollar, da sier det seg selv at man sparer faktisk litt ved å bruke magnum. Det var hvertfall rundt 200,- når jeg sjekket litt for en stund siden. Litt kjipt at man må bestille CPU med maskinen, skulle vært greit å kunne bestille bare selve barebooken. Uansett, så har jeg lest på notebookforums at istnc er et veldig bra nettbutikk med fra service. Virker som alle er fornøyde med servicen de har gitt til kundene sine.

 

Fredrik: Ombestemt deg igjen? Fra Dell til Fujitsu Siemens, til Asus også tilbake også nå MSI? :p

Endret av Eulogy
Lenke til kommentar

Er det nokon som veit noko om Geared2Play.com og om dei kan sende til utlandet?

 

Kjøper ein Asus Z71V her blir prisen ca. $100 billigare enn på istnc for min konfigurasjon i tillegg til at ein då får S-ATA harddisk.....

 

Er dette ein mindre butikk som gjer risikoen større?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...