Gå til innhold

PowerColor Radeon X850PRO 256MB GDDR3 PCI-Express


Anbefalte innlegg

Hei.

Har kjøpt komponenter og satt sammen en ny pc, men får svart bilde under oppstart. Vet noen om de skal være noe konflikter med mitt PowerColor Radeon X850PRO skjermkort, og mitt hovedkort av typen MSI K8N Diamond, nForce4 SLI,Socket-939? Jeg er klar over at skjermkortet ikke har SLI.

 

Jeg er sikker på å ha koblet all strøm på hovedkortet riktig til de ulike komponentene da vifter og lignende fungerer. Jeg regner med at CPU og Minne fungerer, så begynner å lure på om det er hardware feil på hovedkort eller skjermkort.

 

Har noen opplevde lingnende erfaringer, eller har noen gode tips til en frustrert sjel.

 

På forhånd tusen takk.

 

Hilsen frustrert pc bygger

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

På ditt MSI hovedkort får du med en LED indikator.. har du koblet til den? viss ikke så gjør det... Da vil di forskjellige kombinasjoner av lys som er enten Rødt eller Grønt, forklare deg hva som er gale...

 

Etter du har sett hvilke lys som er av eller på, Ser du i manualen hva di forskjellige kombinasjonene står for

 

Lykke til

Lenke til kommentar

Noen Diamond hovedkort har kommet med SLI "bryteren" mellom PCI-E. slottene satt til SLI som default - se på den.

Hadde et ATI X700Pro som "døde" etter få dager (har K8N Diamond selv), D-Led fortalte noe om "Initializing Floppy Controller" - hvem skulle tro at skjermkortfeil skulle gi den beskjeden? Fant et PCI skjermkort og fikk maskina starta med det, satsa friskt og bestilte nytt 6600GT kort før ATI kortet var sendt inn (fikk pengene tilbake for ATI kortet).

Hvilken kobling blir brukt mellom PSU og hovedkortet? 24 pin og "P4"? X850 er vel så strømkrevende at en bør bruke 24 pin ATX kontakt (de 4 ekstra fra 20 pin leverer strøm "direkte" til PCI-Express slottene (skjermkort(a)). Satt sammen maskin nr.2 med K8N Diamond (trådløsutgava - 54G/BT) for 3 uker siden, fikk adapterkabel (20pin PSU til 24pin hovedkort) som mangla -5V kabelen, men det ga ingen problem med lyden, første serien som eg har fra før (20. jan.) "må" ha -5V for at lydkortet skal fungere, har 24pin PSU med -5V.

Lenke til kommentar

Takk for nyttige tips.

Led indikatoren viste at det var feil på minne. Skal derfor prøve bytte denne idag. Jeg trodde man fikk bilde i bios uten RAM, men det gjør man tydligvis ikke. Testet nettopp på min bærbare, og der ble det også svart skjerm uten minne.

Ringte komplett og de sa at strømadapteret mitt var for svakt, er noe usikker på dette, skal dermed prøve et kraftigere idag.

 

Thanx

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...